Murinjo se dogovorio, Italijani nemoćni?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 18.11.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sve je na igraču, Junajted će platiti klauzulu...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prema informacijama italijanskih medija, dogovor je postignut, između igrača i Junajteda.

Murinjo je naciljao italijanskog reprezentativca, talentovanog Lorenca Pelegrinija, i spreman je da plati 30 miliona evra, koliko je klauzula za ovog vezistu.

Njegov agent Đakomo Poćeta je boravio u Londonu zbog pregovora, Junajted bi duplirao platu fudbalera koji zarađuje samo milion godišnje i ima ugovor do 2022.

Roma mu nudi novi, ali Pelegrini bi mogao da zaradi više novca u Junajtedu, tačnije mogao bi neto da dobije makar duplo u odnosu na ono što ima u Rimu.

Ove sezone ima šansu da igra posle prodaja Naingolana i Strotmana, postigao je par golova, imao nekoliko asistencija, mada kao i čitav tim ne blista.

Svejedno, u Italiji veruju da ga čeka velika budućnost, pa ćemo videti hoće li prelomiti i otići u PL ili ostati u klubu u kome je ponikao, ali se iskalio u Sasuolu.

Prošao je sve reprezentativne selekcije, a odigrao desetak mečeva i za "Azure", ima samo 22 godine, sigurno da bi bio odlična investicija za Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 19.11.2018
01:10

Dobar je igrac i sigurno da vrijedi vise od 30mil ali nije nam bas on neophodan imamo vec igraca slicnih karakteristika na tojoj pozicji ja sam vise za Barellu kao povoljniju opciju ili da se isprsimo pa da probamo dovesti Iska koji navodno niije zadovoljan pa bio mogao da ode a za njega ne treba zalit novac jer je klasa

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 18.11.2018
14:56

Bitno je da igra redovito , Roma ili United svejedno !

avatar
Anonymous Official
Monday, 19.11.2018
01:03

Iskreno sumnjam bas da ce u MU igrati redovno i ako je dobar igrac jer tu su Fred,Pereira i Herrera koji se bore za mjesto

avatar
riquelme
Sunday, 18.11.2018
13:23

Ovo nisu igraci kalibra MU! Badava im ovaj... Bez 4-5 superstara nema sta da traze protiv Sitija i Liverpula.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 18.11.2018
22:08

Junajted ima bolji tim od Liverpula sa 4,5 superstarova bili bi favoriti za sve.

avatar
riquelme
Tuesday, 20.11.2018
01:17

Nista sporno ali nece ovi da sede i cukaju istu ekipu. Pep ce u naredna 2 prelazna roka dovesti zamenu sa D. Silvu, Aguera, Fernandinja, jos jednog levog beka a nece sigurno dovoditi nista tanje od njih ako ne i bolje. Isto tako i Klop za Milnera, Hendersona, bonus Firminu, bonus Robertsonu a centralu i desnog beka ako misli da bude top mora bolje. Svaka cast i Arnoldu, Gomezu i Lovrenu ali to je za laganije utakmice i bez pritiska.

avatar
ddr16
Sunday, 18.11.2018
11:50

toti,de rosi,florenci...sad je red i na pelegrinija da krene tim putem