Murinjo radi za Barsu i već sutra joj završava najveću želju?!

Autor: Milovan Longinov
petak 13.10.2017.
10:30
Izvor: Sportske.net

Možete li da zamislite ovakav rasplet?

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

I vrapci na grani znaju da je Filipe Kutinjo najveća i neostvarena želja Barselone, ali sada je ova priča dobila novu epizodu.

Katalonski Mundo deportivo, nastavio je da vrši pritisak na engleski klub, a danas je plasirao informaciju da bi poraz od Mančester junajteda mogao da bude kap koja preliva čašu.

Navodno, Kutinjo ima dogovor sa klubom da ukoliko ekipa ne bude u borbi za trofeje, da bi pod određenim uslovima već na zimu mogao da pređe u Barselonu, što je takođe njegov san i nije krio da je letos želeo na Kamp nou.

Liverpul nije sjajno otvorio ovu sezonu, ispao je već iz Liga kupa od Lestera, u Ligi šampiona je razočarao sa dva remija, sa Seviljom kod kuće i sa Spartakom u Moskvi.

U Premijer ligi, prvoplasirani Junajted i Siti već sada beže sedam bodova, pa u slučaju da Klop sutra izgubi od Murinja, razlika bi bila ogromnih +10.

Kutinjo je revoltiran što Jirgen Klop nije napravio dovoljno jaku ekipu, spremnu da se bori za trofeje, i muči ga činjenica da trenutno deli sedmo mesto na tabeli sa Barnlijem i Votfordom, koji takođe imaju 12 bodova.

Ipak, treba uzeti sa rezervom ove informacije, jer je Mundo deportivo naklonjen Barseloni i da su katalonski mediji više puta "završili" ovaj transfer još u avgustu.

S druge strane, priznaćete ipak da nije da nema smisla ni priča da je Kutinjo opravdano besan zbog slabih rezultata i "mučenja" na svim frontovima.

Biće zanimljiv i zimski prelazni rok, a Liverpul će definitivno biti sada pod još većim pritiskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Friday, 13.10.2017
21:14

Мундо Депортиво...

avatar
MSSZRMK
Friday, 13.10.2017
16:04

Cim sam procitao MD prestao sam citati.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 13.10.2017
15:21

Neka Murinjo radi dobro za Junajted i to je to. Što se tiče Kutinja, niko nije iznad kluba. Neka ga prodaju masno i dovedu igrače koji hoće da igraju za Liverpul. Tu je Fergi bio zakon

avatar
L F C
Friday, 13.10.2017
14:25

E sta sve vise necemo cuti o kutinju. Covek je ostao u liverpulu, vratio se u formu i radi ono u cemu je najbolji. Sa ovakvim vestima samo pokusavaju da napakoste liverpulu i kutinju. Ali nista ne treba da nas iznenadi kad je barsa u pitanju. Ima mi da procitamo jos mnogo ovakvih vesti do januara.

avatar
Mino Rajola
Friday, 13.10.2017
13:20

Kutinjo da ima inalo obraza ćutao bi pognute glave. Nema on šta da bude besan, ima platu veću nego što je svojim odnosom prema klubu zaslužuje.

avatar
HALAMADRID1233
Friday, 13.10.2017
12:30

Ovo je istina :D Kada ovo prenese Katalonski Mundo Deportivo onda je to definitivno istina :D samo se Kutinju,Martinezu,Di Mariji,Dibali kvarili avioni kad su krećali put Barselone :D

avatar
Barca4ever
Friday, 13.10.2017
11:30

Kutinjo zna da mu je propala jos jedna godina karijere.Decko zeli da se bori za vrh,LS igra svake trece godine i to samo grupnu fazu.

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 13.10.2017
10:36

I sta tu radi Murinjo za barsu 😂😂😂