Murinjo pušta Salaha, ima novu želju!

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.01.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

"Posebni" bi mogao da dovede veliko pojačanje. Ako se najave obistine, teško je zamisliti jači Čelsi!

Beta/AP Photo/PA, Nick Potts
Beta/AP Photo/PA, Nick Potts

Povezane vesti

Mohamed Salah bi mogao da ode na pozajmicu u Romu, a stiče se utisak da Murinjo i ne računa na ovog fudbalera. Letos mu je poručio da ne dolazi na pripreme ako nije spreman da postane igrač, čini se da ne smatra da Salah zavređuje posebnu pažnju.

Ako Egipćanin ode, to bi mogao da bude uvod u novi zvučni transfer, a na Salahovo mesto stići će mnogo bolji igrač.

U pitanju je Huan Kuadrado koji ne može da dočeka da napusti Fiorentinu, letos mu je propao transfer u Barsu, koja nije prodala Danija Alvesa. Sada je Kolumbijac na meti i Junajteda, ali bi Čelsi mogao da plati klauzulu od 35 miliona evra i dovede sjajnog spoljnog igrača koji praktično može da pokriva kompletnu desnu stranu.

Murinjo je navodno čak i poslao skaute na nekoliko mečeva Fiorentine u poslednjih par meseci, kako bi procenio da li mu je Kuadrado potreban odmah. Zima bi bila idealno vreme za transfer, kako bi Južnoamerikanac imao šest meseci da se pripremi, odnosno uklopi u ekipu za narednu sezonu.

Ponovimo, ako Čelsi uplati 35 miliona evra "Ljubičasti" se ne pitaju ništa, ali će verovatno Englezi probati da spuste cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.01.2015
11:26

Mislim da ako bude menjao klub, verovatno ce izabrati Barsu i u njoj se nece naigrati pored Rakitica, Cavija, Inieste...

avatar
Surovi
Tuesday, 20.01.2015
12:28

Barsa ima zabranu transfera, tako da oni otpadaju ;)

avatar
Tuesday, 20.01.2015
16:19

Au, jeste. Zaboravio sam ;)