Murinjo protiv "svojih" - Jedno je sigurno, napadač će u London!

Autor: Stefan Matić
nedelja 12.01.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Portugalac mora što pre da reši "Kejn" problem.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Sinoć se itekako video problem koji "pevci" imaju kada igraju bez kapitena.

Tokom drugog poluvremena Totenhem je u duelu protiv Liverpula imao sijaset prilika, ali nedostajao je čovek koji će te šanse i iskoristiti. Kejn će biti odsutan do aprila meseca, jasno je da "Posebni" mora što pre da nađe odmenu svom najboljem strelcu ili će Totenhem izgubiti mnoštvo bodova.

Deluje da je izbor pao na dva imena.

Lakša meta je zasigurno Kšištof Pjontek iz Milana. Poljak je sinoć meč protiv Kaljarija presedo na klupi gledavši kako se oba njegova konkurenta za poziciju upisuju u strelce za pobedu Milana. Dolazak Ibrahimovića definitivno otvara vrata za njegovu selidbu, spekuliše se da bi "rosoneri" pristali na sumu od 35 miliona evra.

Pitanje se postavlja, da li je Poljak prava opcija, jasno je da ova sezona nije njegova. Druga želja, ona koju svi navijači priželjkuju jeste Musa Dembele.

musa dembele

Francuz nastavlja da oduševljava u dresu Liona, problem je što se za njega interesuje i Čelsi, Murinjov bivši klub. Napadač "lavova" je na osamnaest utakmica Lige 1 zabeležio deset golova, tako da je njegova cena pa skoro i duplo veća od Pjontekove. Problem je što ni Lion nije voljan za prodaju, posle povrede Depaja koji je završio sezonu, teško je videti da ostanu bez još jednog nosioca igre koliko god novca donelo.

Vremena je sve manje, "pevcima" treba što pre nova "devetka". Sinoćna utakmica protiv Liverpula je to i dokazala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 12.01.2020
12:11

Da stavimo sve na papir - Celsi je u boljoj poziciji za LS sledece sezone, ima 9 bodova vise od totenhema. Druga stvar, Romanovo trosenje je neuporedivo sa Levijevim i Celsi ce sledece sezone imati mnogo jacu ekipu od Totenhemove. Treca stvar, najbitnija za Dembelea. Za mesto u timu Celsija konkurencija ce mu biti Abraham, a u Totenhemu verovatno najbolji napadac na svetu. A svakako da Celsi moze da mu ponudi bolje licne uslove jer ce rasteretiti platni spisak za preko 500.000 evra nedeljno kad odu Ziru, Rahman, Alonso, Pedro, Drinkvoter i Bakajoko