Murinjo postavio dva uslova, problem je što nije prva opcija! Rasplet zavisi od "krvave zime"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.01.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Tako je najavljeno ono što sledi, Murinjo bi odmah natrag na posao, ali, nije prva opcija...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

I dalje traju licitacije oko novog trenera Reala.

Kako pišu španski mediji, za sada Solari nije ugrožen osim ako se ne nastave posrtanja i čak četvrto mesto bude dovedeno u pitanje.

"Marka" je upotrebila izraz "krvoproliće", ako Real nastavi da gubi i ispadne iz Lige šampiona. Onda bi Solari dobio otkaz još u martu, i Perez bi morao da nađe nekoga da završi košmarnu sezonu.

Murinjo ima uslove, traži vrhunskog napadača, kao i veliki transfer budžet za leto. U tom slučaju, on bi čak prihvatio da privede kraju sezonu i da započne novi krug.

Ali, nije prva opcija.

Naime, Perez želi Maksa Alegrija. Prošle godine mu se Italijan zahvalio, rekao da bi želeo u Madrid, ali da je dao obećanje Juventusu. Sada će na proleće biti na istoj raskrsnici, Juve želi da mu produži ugovor, oni smatraju da bi čak Alegri mogao da bude novi Trapatoni, "Trap" je rekorder, na klupi Juventusa je sedeo deceniju od 1976. do 1986.

Juventus ne uslovljava Alegrija Ligom šampiona, to bi bilo neozbiljno, žele kontinuitet, ali Real se uzda da bi možda Alegri mogao da oseti zasićenje.

U tom slučaju spremni su da mu stave na raspolaganje ogroman budžet, izvrše velike promene u timu, Azar ili Nejmar su mete leta, stigao bi verovatno vrhunski napadač, mnogi veruju da je to Ikardi, a klub bi zadržao Iska i Asensija, igrače koje Alegri želi u Juventusu.

U svakom slučaju zavisiće od trenera, Perez kako piše "Marka", smatra da bi bio pravo rešenje, da bi držao svlačionicu pod kontrolom.

Uz to, Ramos ne želi Murinja, zna se koliki je kapitenov uticaj, pa u ovom trenutku izgleda realnije da Murinjo sačeka svoju drugu opciju, Inter.

Što se Juventusa tiče, tek ako Alegri odbije da produži ugovor, stupiće u kontakt sa Zidanom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Wednesday, 09.01.2019
16:22

Ја мислим да се Азар већ договорио са Реалом и да чекају лето. Челси ће добити много велики новац,али не постоји играч који може да замени Азара.

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 09.01.2019
15:33

Niko nece u mornare hahaha pali su najveci prevaranti fudbala