Murinjo našao beka u Argentini?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.12.2017.
13:39
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, mladi fudbaler iz Južne Amerike našao se na radaru kluba sa "Old Traforda".

EPA-EFE/ENNIO LEANZA
EPA-EFE/ENNIO LEANZA

Povezane vesti

Žoze Murinjo na mestu levog beka ima nekoliko opcija, ali nijednom nije previše zadovoljan, pa je minule sezone na to mesto prekomandovao Ešlija Janga.

I ove je iskusni Englez najstandardniji na tom mestu, dok se Šo i Blind bore za mrvice, Roho igra na poziciji štopera, dok Mateo Darmijan služi kao alternativa za Valensiju na desnom boku.

Sve se češće pominje da bi pomenuti Luk Šo i Dejli Blind mogli da napuste ekipu, za Engleza je zainteresovan Maurisio Poketino, dok Barsa merka holandskog reprezentativca.

Murinjo će tako morati dobro da se pojača na poziciji levog beka, moguće je da će pokušati i da dovede dva nova igrača na tom mestu, a jedan od novajlija bio bi zalog za budućnost.

Sa tim na umu, Junajted je poslao skaute u Argentinu, gde su oni "iskopali" Enca Dijaza, 21-godišnjeg levog beka iz redova drugoligaša Agropekuarija.

Mančester već neko vreme prati ovog talentovanog fudbalera, koji je i sam potvrdio za argentinske medije da su ga dva skauta Junajteda pratila i da su impresionirani onim što su videli.

Predsednik kluba je takođe potvrdio da su skauti "Crvenih Đavola" pratili mladog Dijaza, on je izjavo da je jedan od skaute engleskog kluba sa njim u loži pratio utakmiu Agropekuarija.

Ipak, prvi čovek ovog argentinskog niželigaša tvrdi da je za njegovog fudbalera veliko interesovanje pokazao i River Plejt, te da je Junajtedu bolje da požuri ukoliko želi da ga vidi u svojim redovima.

Ponuda Rivera za sada ne postoji, te je ovo možda samo pregovaračka taktika predsednika argentinskog niželigaša Agropekuarija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rikardo Roča
Sunday, 17.12.2017
17:06

Da je pametan,da zadrži Šoa. Ima da nakupuje milion prosečnih igrača,koje ne ume da razvije. Pa posle Gvardiola kupuje igrače. Luk bi kod Pepa igrao i bio jedan od boljih igrača.

avatar
Маркус19
Sunday, 17.12.2017
14:54

Мурињо тражи 20 милиона за Шоа и сличну цифру за Блинда? То је 40ак милиона од два играча. Па дај купи Бертранда из Саутемптона, не би коштао више од 40 милиона, а дечко је зверина!