Murinjo najnovijom izjavom još više razočarao navijače!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
11:51
Izvor: Sportske.net

Očekivali su mnogo, šta će na kraju dobiti?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Prelazni rok na Ostrvu večeras se završava, a već sutra za Mančester junajted počinje nova sezona.

Tim sa Old Traforda sutra dočekuje Lester, a iako se očekivalo da će Mančester junajted danas biti pojačan na poziciji štopera, to se, izgleda, neće dogoditi.

Ako je verovati Žozeu Murinju, za ''Crvene đavole'' je prelazni rok već završen!

''Tržište se danas zatvara i vreme je, bar za mene, da prestanem o tome da razmišljam i da se fokusiram na igrače koje imam za narednih par utakmica, odnosno za prva tri meča, jer posle meča sa Sparsima sledi pauza zbog utakmica reprezentacija.

To će nam dati još par nedelja da oporavimo igrače, još bolje ih pripremimo za ono što sledi i da se koncentrišemo na igrače koji su nam na raspolaganju.

Zato i ne razmišljam sada o listi povređenih igrača, poput Matića, Valensije i tako dalje. Moj fokus je samo na ono što imamo i to je ono sa čim ulazimo u prvu utakmicu'', istakao je Murinjo na današnjoj konferenciji za medije.

Novinari su ga potom upitali i da li to znači da se danas neće ništa dogoditi po pitanju dolazaka ili odlazaka u Mančester junajtedu.

''Prema informacijama koje ja imam, neće se ništa dogoditi'', odgovorio je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Thursday, 09.08.2018
17:19

Ne znam zasto svi kukaju na Murinja.. Uprava nije ispunila obecanje. On je rekao jos kad je dosao da ce tek u njegovoj trecoj sezoni Junajted biti ono sto se ocekuje od njih ukoliko se tim bude gradio ocekivanim tempom. Od kako je dosao doveo je Ibru kao slobodnog agenta, Pogbu, Lukakua, Lindelofa, Baija, Matica i sad evo Freda.. Ibru je doveo kao prelazno resenje dok ne nadje spica na duze staze. Runi i Svajni su bili ispusene lule jos pre Murinja.. Lindelof je bio neko sporazumno resenje jer Vudvord nije hteo da da vise para, i sad svi brbljaju o cenama Lukakua i Pogbe, a to sto 60% tima nema nivo za Junajted nikom nista. Cak ne zele ni da se oslobode tereta, jer misle da mogu da uzmu makar iste pare za krsine kao sto je Darmijan. Sad svi napali Murinja zbog lencuge Marsijala.. Pa taj ne bi vise video Old Traford da je otisao s treninga kod Fergusona. Da li je neko smeo da se protivi protiv Fergija? Jeste, al' je vec narednog dana bio bivsi igrac Junajteda, a oterao je deset puta vece igrace od Marsijala zbog nediscipline. Ja se secam Murinjov prvog Celzija, oni su zabijali kako su stigli. S njima je Murinjo igrao na rezultat samo kad se znalo da ce jedan gol i odluciti. Al' jedno su igracine kao Drogba, Lampard, Teri, Kol, Makelele.. , a skroz drugo Pogba, Smoling, Erera.. Mislim da je rezervni tim Celzija bio bolji od ovog Junajteda. Murinjo se vise prilagodjava timu nego tim njemu. Igra kako zna i ume s ovim poluprosekom.

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 09.08.2018
13:41

E majmuncino ono jedna.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 09.08.2018
13:23

U tom slucaju ovo ce biti najgori prelazni rok... ne znam zasto je doveden desni bek Dalot koji nije bio neophodan toliko koliko je bio stoper ili desno krilo a pricalo se toliko i o lijevom beku i na kraju nista

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 09.08.2018
12:06

Znači za sezonu 2019/20 trener se mora mijenjati. Loran Blan, Leonardo Žardim, Zinedin Zidan, Masimiliano Alegri ili Jirgen Klinsman. Pa da makar gledamo lijep fudbal, kad već nema ozbiljnih rezultata..

avatar
riquelme
Thursday, 09.08.2018
12:40

Od ovih navedenih jedino Alegri i Zidan su treneri koji su za Mancester. Nije samo Murinjo kriv, on igra kako igra i to je to... Aubamejang je mogao biti kupljen prosli zimski rok, Aleks Sandro je visio ceo rok za 60 miliona, Munije je mogao biti kupljen kao alternativa za Valensiju, ostale pozicije su popunjene i tu ima brdo dobrih igraca. Eventualno je mogao da proba da menja Marsijala kada se vec ne slazu plus pare za Dembelea. Sto se Pogbe tice moze da prica ko sta hoce taj lik nije lider a zato je doveden. Moze da igra u Juventusu gde imas ekipu koja bi dominirala i bez njega sa Pirlom i Vidalom iza njega ili u nekoj Barsi ili Realu gde ne bi ni imao tu ulogu nego klasicnog odlicnog igraca. Menjao bih ga odmah za Modrica, Alkantaru, Eriksena, Veratija plus bih dao i pare. A pored svega ovoga sto je moglo imate i problem da klubovi nece da daju igrace u istu ligu pa i po cenu da nece da igra i hoce da ide. Pritom od Murinja ocekuju da proda Matu, Marsijala i Felainija za 250 miliona kao da su oni najtrazeniji na svetu a ne daju garancije da ce dobiti igrace. Kakav Megvajer ili Aldervil od 80-90 milona. Steta za Minu uz Baija bi bio top a za ove balvane od 90 miliona je Zidan. Ovaj jedan ce biti na klupi a drugi ce biti 16-i sa Lesterom. Sve je to moglo da se uradi da su hteli da daju pare iz uprave. Ako bude dosao Zidan dolaze svi zivi... Jedino sto ce Real puci ove godine pa ce biti ozbiljna konkurencija za pare. A mozda i veliki Zoze i iznenadi... :)

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 09.08.2018
16:25

Kakav bre Mina, što ljudi uzdižu tog čovjeka? Odigrao je 5,6 utakmica za Barsu i to slabo, na cijeni je jedino što je dao dva gola na SP i imao 3 dobre intervencije. Svi ovi treneri bi dobri bili jer se normalno ponašaju, bez ispada u javnosti, forsiraju lijep, napadački fudbal, uglavnom se ne žale na igrački kadar, tako da bih ja bio zadovoljan..

avatar
stevan_vasic90
Thursday, 09.08.2018
15:18

riquelme@ Imas odlican nick i ostavljas pametne komentare- dovoljno da mi budes gotivan lik i da dobijes od mene plus. :) :D

avatar
Anonymous Official
Thursday, 09.08.2018
13:21

Samo Jardim, Alegri nakon ovako ckockanog tima nece nigdje,Zidan i Blan nemaju veliko trenersko iskustvo a Klinsman mi ne ulijeva pretjerano povjerenje... tako da mislim da bi Jardim bio odlican covjek radi sjajan posao mogu misliti sta bi uradio da ima ponudjen veci budzet kao u ManU

avatar
Old_school
Thursday, 09.08.2018
12:03

Retko iritantan tip.

avatar
riquelme
Thursday, 09.08.2018
12:42

I retko ko da je sa Interom uzeo LS, a pritom je samo zato i doveden.