Murinjo - "Levonoga" revolucija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.11.2017.
15:34
Izvor: Sportske.net

Šta vam prvo upada u oči kada je Junajtedov prelazni rok u pitanju?

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

U ovom trenutku, Junajted najveće probleme ima po bokovima, ali leva strana je problematična, jer praktično Murinjo nije zadovoljan nijednom opcijom na tom delu terena.

Kada se pogleda njegova lista želja za sledeće leto, gotovo neverovatno, ali želi isključivo levonoge igrače.

Da počnemo redom, Garet Bejl je prva želja, njega može da iskoristi u gotovo svakoj formaciji na boku, a priča se da je gotov transfer Mesuta Ozila iz Arsenala. Iako ga želi Barselona, Nemac je navodno sve dogovorio sa Murinjom pod čijom je palicom najbolje igrao u Realu i preseliće se kao slobodan igrač na "Old Traford".

Uz njih dvojicu, Murinjo hoće i Denija Rouza, levog beka Totenhema koji je u sukobu sa Poketinom i klubom i velike su šanse da se preseli na "Old Traford".

I na kraju, ako Mančester Junajted bude platio klauzulu od 100 miliona za Antoana Grizmana koji je takođe levonog, jasno da će ovo biti revolucija u klubu.

U ovom trenutku u Junajtedu igrači koji se bolje služe levom nogom su Matić, Blind, Šou, Roho, Mata, dok se Pogba, Ibrahimović, pa i Mihtarijan podjednako dobro služe obema nogama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 28.11.2017
17:26

Pa dobro, Ozil bi došao besplatno i bio taj plej. Bejl predpostavljam da će igrati kao Roben po desnom boku, Grizman realno izmislio fudbal za Lukakua, Rouz neophodan bek. Videćemo šta će biti sa Felom, jel ostaje. Ako on ode i a Kerik ide u penziju ostaje tanka sredina. Nadam se da će pre zadržati Mikija da mu igra po desnom krílu nego Lingarda ili Mata koji prosto krilo nije. Treba ispratiti i Pereiru i videti jel bi on bio taj plej koji bi stasavao uz Ozila

avatar
obradovicv
Tuesday, 28.11.2017
17:00

I Lukaku je levonog

avatar
Tuesday, 28.11.2017
16:37

Cisto informativno levonogi igraci su obicno odlicni sa levom nogom doke je desna samo da odrzavaju ravnotezu, Mesi, Roben, Ozil, Grizman, Marselo, Matic, Bejl je mozd amali izuzetak, budel li doveo sv eove en samo da nece moci d aih savi na teren u jednom trenutku, vec ce imati problem i sa koncepciom igre, ko ce centrirati sa desne strane?

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 28.11.2017
18:00

Sa dese strane spoljni fels ^