Murinjo - "Kičma" tima kreće od Albanca i Srbina?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.03.2020.
10:20
Izvor: Sportske.net

Portugalac ne odustaje od namere da promeni ključne pozicije u timu, ali koliko je to realno, ako ne uđe u Ligu šampiona...

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Žoze Murinjo pokušava da promeni Totenhem za narednu sezonu. On, kako smo i pisali pravi kičmu tima, potrebni su mu po dubini novi golman, štoper, vezista, uz Harija Kejna.

Naime, Murinjo će pokušati da prodajama prekobrojnih poveća novac za prelazni rok, kako bi uspeo da ojača konkurenciju, ali eventualno dovede fudbalera koji bi pokrenuo stvari na sredini terena.

Do sada su pominjani igrači druge klase, jer novca nema dovoljno, ali se sada ustremio na dvojac Lacija.

Naime, želi golmana Strakošu, albanskog reprezentativca i momka koji već par sezona brani odlično i već je sakupio više od 100 nastupa u Seriji A. On bi bio naslednik Ljorisa, a Portugalac je zainteresovan i za Sergeja Milinković Savića. Neka procena medija u Italiji je da će posle svega što se desilo i pored plasmana u Ligu šampiona, ali i eventualne titule Lacija, Lotito morati da prodaje, da će Italijani smanjiti troškove i cene igrača pasti, pa bi eventualno Totenhem mogao da se okoristi. Ali, to je malo verovatno, za ovaj tandem Lacija potrebno je stotinak miliona koje menadžer Totenhema neće dobiti bez Lige šampiona. Tačnije, mogao bi da skupi taj novac, ako proda Ndombelea, najveće pojačanje u istoriji kluba, tačnije najskuplje, zatim Rouza, Orijea, čak i Davinsona Sančeza i eventualno Dajera, što je teško očekivati, makar za ovog poslednjeg.

Kazino baner

U svakom slučaju, uz pomenute Sabicera iz Lajpciga, pokušaj da se dovede Vilijan, Jusef Atala, levi bek Noriča Džamal Luis, dvojac Totenhema je na spisku, kao i Militao iz Reala, ali pitanje je koliko je od ovih igrača realna ambicija...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BabaKurana
Thursday, 26.03.2020
18:03

Mene samo zanima kako ce to korona pogoditi sve klubove samo ne klubove iz engleske ?..

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 26.03.2020
17:22

SMS ove sezone igra odlicno i sigurno da nece biti jeftin, sigurno da nece vidjeti onih 120mil ali bi mogli uzeti finu lovu za njega.

avatar
Medison
Thursday, 26.03.2020
12:15

Sklopice Mirinjo dobar tim za championship :)