Murinjo izglasao Matića, pa se predomislio! Izbor loša vest za Junajted, evo i šta planiraju u prelaznom roku!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.05.2018.
09:11
Izvor: Sportske.net

U Junajtedu ostalo još finale kupa, desilo se ono što Murinjo nije želeo, kakvi su mu planovi za leto. I zbog čega se predomislio oko Matića?

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Nije bilo dileme, De Hea je igrač godine u Mančester Junajtedu, on je pretekao Kristijana Ronalda koji je tri puta odneo klupsku nagradu koja nosi ime Ser Mata Bezbija.

Španski golman je nagradu osvojio četiri puta u pet godina, samo je prošle godine Ander Erera prekinuo njegovu dominaciju.

Kada je stigao u klub, Murinjo je rekao da neće valjati ako golman stalno bude najbolji igrač tima, ali to nije uspeo da promeni.

Ipak, Murinjo nije glasao za De Heu, tačnije njegov izbor je drugačiji.

On je prvo razmišljao o Matiću koji je njegov igrač od poverenja.

"On je konstanta, ja sam još prošlog marta znao da će doći, rekao mi je da želi da igra za mene i jasno da mi je on prvo pao na pamet. Ali, moj glas ide MekTominaju koji zaslužuje nagradu jer je neočekivano izborio mesto i igrao fantastično, pokazao da smo dobili još jednog strašnog mladog igrača", kaže Murinjo.

MekTominaj, Matić i Erera su sigurni za sledeću sezonu, mada se oprašta Karik, odlazi i Felaini, Murinjo će dovesti dvojicu veznih igrača, jedan bi mogao da bude naš Sergej Milinković Savić.

Ko će još otići?

Sigurno je da Blind i Darmijan napuštaju klub, njima je već rečeno da Junajted ne računa na njih za narednu sezonu, a Darmijan je praktično na vratima Juventusa.

Klub bi mogao da napusti Marsijal, ako stigne ponuda od 60 miliona evra, a i jedan od štopera, Smoling ili Džons, pošto Murinjo nije uveren da njih dvojica treba da budu alternativa za Baija i još jednog štopera koga namerava da dovede. U ovom trenutku, pregovara sa Umtitijem kako bi platio klauzulu Barseloni i formirao štoperski par budućnosti.

Što se španskog golmana tiče, Murinjo je još jednom ponovio da nema nikakve šanse da napusti Mančester Junajted i da za njega ne postoji cena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hajduk United
Wednesday, 02.05.2018
20:11

Znači 100 puta sam već procita,da marsial ide ća i isto tako felaini i blind...međutim evo oni ostadoše već 3 prilazna roka...novinaru nisi li malo smišan

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 02.05.2018
15:35

Pa kako to Jose, da ti golman bude najbolji? :D 4 puta u 5 godina ej golman, pa sta vam to govori o ovom timu? Da je pametan da ode u Real a Junajted automatski na osmo mesto.

avatar
Hajduk United
Wednesday, 02.05.2018
20:15

To nam govori da FC Chelsea je trenutno u borbi za ligu prvaka...i da tribas malo respektirati klub kao sto je United...jer kad bi stao na loptu i malo razmislia shvatia bi da nisi u poziciji da se rugas nekome kome mozda nikad vise neće osvanut dobri rezultati ali je jako velik...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 02.05.2018
14:22

Ruben Navas ili Ndidi isto godiste cak je Navas mladji godinu dana. Vec odigrali preko 60utakmica za klubove, a Mourinho hvali ovog a nije nista uradio...

avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 02.05.2018
14:11

Dobro je da Murijo nikad nije rekao da je golman najbolji igrac samo malim timovima.

avatar
Аполо
Wednesday, 02.05.2018
13:31

Smalling treba biti u rotaciji, zajedno sa Lindelofom koji je od strane Murinja najavljivan kao najbolji stoper na svetu, a evo povremeno ga vidimo u prvoj postavi.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 02.05.2018
11:24

Poslednja recenica mi je najsladja

avatar
Маркус19
Wednesday, 02.05.2018
10:50

Овај текст ме јако радује. Ако оду поменути играчи, бићу најсрећнији на свету!

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 02.05.2018
10:47

60 miliona za Marsijala? Pa ovo je smesno, decko je zver, opste nije skupo u danasnje vreme, kad jedan Dembele kostq 150 miliona, ovo je stvarno mizerno da Marsijal kosta 60 miliona. Uh kad bi ga mi mogli nekako dovesti, pusta zelja....