Murinjo - Dva Srbina i dva Hrvata, direktori ne daju pare!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.10.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net

Od raspleta mečeva u narednih nekoliko nedelja će zavisiti sudbina Portugalca, ali ako preživi do januara, čeka ga nova borba.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Murinjo je razgovara posle pobede nad Njukaslom sa Edom Vudvordom, nekoliko je verzija, jedna da je dobio punu podršku da ekipu izvede iz krize, druga da ima oročeno poverenje.

Čekaju ga Čelsi i dva puta Juventus, ali ukupno šest ili sedam mečeva do decembra zaključno sa gradskim derbijem bi moglo da odluči sudbinu Portugalca.

Međutim, on ne veruje da će ga klub smeniti, jednostavno ni Junajted nema rešenje, a menadžer želi da se tim ozbiljno pojača. Skautirao je Sergeja Milinković Savića i Nikolu Milenkovića u Podgorici, za oko mu je, kako saznajemo zapao i Gaćinović, ali i dalje na spisku imaju dvojicu Hrvata, Perišića i Rebića.

I jednog i drugog je hteo prošlog leta, ali Inter nije pustio svog po mnogima najboljeg fudbalera, dok je Rebić produžio ugovor sa Frankurtom.

Naravno, neće svi ovi igrači stići u januaru, ali ako ostane na klupi, Murinjo ima cilj da izvrši pravu revoluciju, deset igrača predvođenih kapitenom Valensijom bi trebalo da napuste "Old Traford" u januaru i junu.

Neki će biti prodati poput Marsijala i Baija, ako Pogba ostane uporan i on bi mogao da ode, plus Džons, Jang, Erera, dok Šo izgleda ostaje, kao i većina mlađih igrača.

Ali, treba dočekati leto, priča se da i dalje direktori insistiraju da Murinjo proda igrače kako bi skupio novac za kupovinu, odnosno rekonstrukciju i da mu neće dati 300 miliona, ako se ne bude oslobodio nezadovoljnih igrača i napunio kasu prodajama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 15.10.2018
20:10

Ne daju ti pare jer ni ovo sto si doveo nisi opravdao rezultatima... Ekipa deluje tako bezlicno i nema izgleda da ce se to u skorije vremen promeniti.

avatar
VOZDOVAC GGMU
Monday, 15.10.2018
01:55

Ovo je cista glupost,ali da li je nekog gledao u Podgorici sigurno jeste.Voleo bi da dodje Milenkovic decko ima potencijal da bude ozbiljan stoper.

avatar
Antihepi
Sunday, 14.10.2018
22:32

Нико му не би дао паре за ова имена...

avatar
StefMU
Sunday, 14.10.2018
21:38

Ljudi nemojte da se zezate. Ovaj lik mora da leti, u suprotnom ima da nas ceka jos makar 5 godina mucenja. Sta sad ce da proda pola ekipe, i pola njih koje je ONN sam doveo u tim, da bi mu dali jos 500 milki za nove ahahaaa pa ko je ovde vise lud??

avatar
neme
Sunday, 14.10.2018
20:08

Jel ovo neka sala pa Felaini je tata za Sergeja a Mijat mesto Marsijala pa to nema ni u igrici kakav Rebic dovedi majstore Dibalu Bejla Kokea Iguaina N zonzija pa probaj nesto mani se poluigraca.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 16.10.2018
12:22

Gdje nadje Nzonzija?

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 17.10.2018
15:27

neme daleko od toga ali nije los igrac uopste

avatar
neme
Tuesday, 16.10.2018
17:30

Covek je uz kazemira najbolji zadnji vezni u Evropi nema mesta u Francuskoj zbog toga sto su Kante i Pogba beton.