Murinjo čeka Orijea, Ndombele i dalje pod znakom pitanja, ko će biti novi napadač "Pevaca" i šta se dešava sa Bejlom?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.09.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net

"Pevci" nisu završili sa poslovanjem ovog leta, čini se da su tek na pola puta.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Totenhem je angažovao Džoa Harta, Pjer-Emil Hejbjerga i Meta Doertija ovog leta, jasno je da se tu neće zaustaviti.

Serž Orije je na prodaju, Totenhem traži oko 25 miliona evra, utisak je da bi bili spremni da ga prodaju i za 20, ali to niko neće da ponudi.

Za reprezentativca Obale Slonovače su interesovanje pokazali Milan i Bajer Leverkuzen, a ostatak prelaznog roka "Pevaca" zavisi od prodaja, pa se u klubu nadaju da će se brzo rešiti bivšeg igrača Tuluza i Pari sen Žermena.

Na prodaju je i Huan Fojt, mladog Argentinca je merkao Bjelsa, dok je odrešene ruke dolaskom Harta dobio i Paulo Gazaniga, za njegove usluge je zainteresovan Fulam.

Što se tiče Ndombelea, ništa se sa sigurnošću ne može reći, Murinjo sumnja u Francuza, ali uprava veruje da zaslužuje novu šansu. Podsetimo, on je iz Liona minulog leta stigao za rekordnih 60 miliona evra, a šuškalo se da ga u svojim redovima žele Barselona i milanski Inter.

baner kazino

Kada su u pitanju nove akvizicije, Totenhemu je potreban novi napadač, izbor je sada spao na dva imena.

Pričao se o Kalumu Vilsonu, ali izgleda da su "Pevci" odustali od njega, najverovatnije zbog čestih povreda, sada je napadač "Trešnjica" bliži Aston Vili i Njukaslu.

Njegov kolega iz napada na "Vitalitiju" je sada nova opcija za Sparse, u pitanju je bivši igrač Mančester junajteda Džošua King.

Murinjo vidi Norvežanina kao dobru alternativu za Kejna, pa će Sparsi pokušati da ga presele u svoje redove.

Ris Dzejms Dzosua King Celsi Bornmut
foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Klubu je ponuđen i Darvin Nunjez, pa razmišljaju i o Urugvajcu, talentovani napadač je sezonu za nama proveo u Almeriji, postigao je 16 golova u Segundi, a želi ga i Benfika u svojim redovima.

I za kraj, poslastica, ponovo se priča o povratku Gereta Bejla u Premijer ligu.

Velšanin je govorio za "Skaj Sport", uoči obaveza u reprezentaciji, istakao je da bi se rado vratio u Premijer ligu, ali da se Real pita.

Posebno je govorio i o tome da je prethodnog leta imao dogovor sa jednim kineskim klubom, ali da su Madriđani u poslednjem trenutku povukli ručnu.

Bejl je ranije figurirao i kao opcija Mančester junajteda, ali nema sumnje da bi povratak među "Pevce" pod Murinjom predstavljao poseban izazov za hitronogog Velšanina, koji je u Madridu napunio džepove, ali i vitrine trofejima.

Da li je došlo vreme da se vrati na Ostrvo?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke