Muke za Fiorentini, Kjeza ne odustaje, traži transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.07.2019.
12:25
Izvor: Sportske.net

Italijanski reprezentativac ne želi više da igra za Fiorentinu, ima dogovor, videćemo hoće li klub uspeti da ga zadrži.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Iako su u Fiorentini bili optimisti nakon sastanka novog vlasnika Roka Komisa i mladog Federika Kjeze, fudbaler nije promenio mišljenje.

Prethodni sastanak nije doneo rezultat, a navodno će u utorak u Njujorku, Kjeza razgovarati sa gazdom, ali i direktorom Pradeom.

On će zatražiti da bude prodat Juventusu, koji nudi između 60 i 70 miliona evra. Talentovani napadač je već postigao dogovor sa "Bjankonerima", 5 miliona po sezoni, ugovor na pet godina.

Komiso ne želi da proda najboljeg igrača, ali sa druge strane Montela smatra da bi ostanak nezadovoljnog italijanskog reprezentativca uzdrmao svlačionicu.

Takođe, Fiorentina je dovelaa samo klince, Aleksu Terzića i Pjetra Teraćan, otišli su Mjuriel, Pjaca se vratio u Juventus, a Veretu je na pragu Rome.

Montela čeka pojačanja, izmakao im je De Rosi, pominje se dosta imena, ali bi tek prodaja Kjeze napunila kasu Toskanaca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 20.07.2019
13:21

Idu u Seria B ako ovo urade

avatar
JC\'90
Saturday, 20.07.2019
12:59

Kijezi bi najbolje bilo da predje u Inter a na u Juve koji je prepun sa napadacima. Ja se nadam da ce i Bernardeski i Kin preci negde gde mogu da lokazu svoj pun potencijal. Jer taj trio u napadu je buducnkst Italijanske reprezentacije. Voleo bi da ih vidim u Interu ili Milanu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 20.07.2019
12:40

Mi za Chiesu mijesta nemamo kao ni za Icardia plus nisam siguran da je bolji od Coste I Bernandeskija plus Dibala je tu