Muke po "Rosonerima" - Ibra, Pato, Mjuriel, sad ih ispalio i Fabregas, ima novi klub?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.01.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Preokret, bivši saigrač fudbalera Čelsija ključ u transferu, uz naravno veliki novac! Šta ostaje Milanu?

Epa/Federico Proietti
Epa/Federico Proietti

Povezane vesti

Izgleda da ovo neće biti dobar prelazni rok za Milan.

Naime, posle Ibrahimovića koji ostaje u Americi, Pata koji nema nameru da se vrati i Mjuriela koji je završio u Fiorentini, propašće i pokušaj da dovedu Seska Fabregasa.

Šta se desilo?

Naime, Špancu ističe ugovor u junu, pričalo se da bi mogao da napusti "Plavce" već u januaru, da je dogovorio sve sa Milanom, ali onda je stigla ponuda iz Monaka.

Naime, Fabregas i Anri su sjajni prijatelji, igrali su četiri godine zajedno, a "Kneževi" za razliku od Italijana nemaju problem sa FFP.

Prema informacijama iz Italije, Monako će ponuditi ugovor Fabregasu do 2021. plus 10 miliona na ruke pošto potpisuje kao slobodan igrač.

Navodno je dogovor blizu, Daren Dein je advokat i Anrija i Fabregasa i on je posredovao u pregovorima.

Milan pokušava da završi posao sa De Polom iz Udinezea, rezervna varijanta je zaboravljeni Manolo Gabijadini, ali teško da će to izazvati entuzijazam među navijačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 02.01.2019
12:51

Sama cinjenica da je uprava odlucila da ostavi aktuelnog trenera na klupi dovoljno govori o tome koliko su NESPOSOBNI. Nas SVAKI igrac moze da ispali, sve je manje onih koji se pre odlucuju ZA ACM nego za neke druge, a i tada je to najcesce pre klubova koji ne mogu ni pertle da nam zavezu- moj zakljucak, opet se u klubu i oko kluba odvijaju neke zakulisne radnje i prljave igre...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 02.01.2019
12:27

Pa da, oni koji ispadnu iz lige ne moraju da vode racuna o FFP:-D Nije nas Pato ispalio, on je zeleo da dodje, ali, njegov sadasnji klub previse trazi i tu se svaka prica zavrsava. Mi trazimo i Karaska, ''belgijskog Karacola'':-D Salim se, ne igraju bas na istoj poziciji. Sajonara LS ako ne dodje veznjak svetske klase jer bolje da ne pisem o tome ko je sve u planu da ostane, a ko da ode i dodje...

avatar
Armani
Wednesday, 02.01.2019
11:45

Ne mogu da vjerujem da su to oni sto su jedni od najuspjesnijih u evropi,koji su krajem 80-ih imali jednu od najboljih generacija u fudbalu ikada i oni koji su ne tako davno imali sedorffa,pirla,rui costu,sevcenka,kaku,maldinija,cafua i nestu..

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 02.01.2019
17:45

Ne zivi u proslosti

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 02.01.2019
10:57

Nema Milan sto da se brine,itekako imaju kvalitet za Ligu Evrope,mislim stvarno bi bilo smesno,da jedan tako jadan klub bez ikakvih kvaliteta izbori direktan plasman u LS.