Muke po Oleu - novac (ni)je problem, sve se vrti oko Pogbe, pita se i Adidas!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.06.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Za sada je izvesno tek jedno pojačanje, a mnogo će zavisiti od sudbine francuskog reprezentativca.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U Mančester junajtedu se priprema velika "čistka", sudeći po naslovima medjia sa Ostrva.

Iako se prethodno moglo naslutiti da će Pol Pogba sasvim sigurno ostati na Old Trafordu, izgleda da se situacija promenila. Razlog je - novac.

Ole Gunar Solskjer na raspolaganju ima 100 miliona funti za trošak u letnjem prelaznom roku, ali smatra da to neće biti dovoljno da se podigne kvalitet ekipe. 

"Žrtva" na tom putu bi bio upravo Pogba od kojeg priželjkuju 140 miliona zarade, međutim problem je Adidas.

Nemačka kompanija ne želi da ostane bez najveće zvezde u klubu sa kojim je 2015. godine potpisan desetogodišnji ugovor vredan čak 750 miliona funti. Sa druge strane, Norvežanin je dao zeleno svetlo za njegovu prodaju što bi umnogome olakšalo poslovanje na fudbalskom tržištu ovog leta.

Kao njegova zamena se spominje Bruno Fernandeš, Portugalac je oduševio svojim igrama u Sportingu i mnogi smatraju da je spreman za veliku scenu. Koštao bi nešto manje od 50 miliona funti što je skoro tri puta manje od Pogbe.

U međuvremenu stiže Aron Van-Bisaka za 43 miliona funti, pregovori se nastavljaju naredne nedelje, pa je i za očekivati da će biti predstavljen kao novi igrač Junajteda vrlo uskoro.

Aron Van Bisaka

Kristijan Eriksen je "vlažni san" uprave kluba, Danac je ostao bez opcije zvane Real Madrid, a u Totenhemu ne razmišljaju o povišici što bi moglo biti prednost "Crvenih đavola".

O Matisu de Lihtu stižu oprečne informacije, navodno on je najbliži sada Juventusu, Mino Rajola radi sjajan posao kako bi svom klijentu obezbedio što bolje uslove i ne bi bio prvi put da se klubovi sa Ostrva zalete i ispune sve što super-agent predloži.

Ipak, čini se da će mnogo toga zavisiti od Pogbe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 23.06.2019
12:16

Kad jedan klub postane taoc jednog fudbalera, to je loš klu. Kad jedan klub postane taoc fudbalera koji je usput i težak smećar, to postaje smećarski klub. Ako se može nazvati klubom neko koga ka*aju i fudbaleri i menadžer, i sponzori....

avatar
Barbosa7
Sunday, 23.06.2019
11:58

@Muke po Oleta,transfer budžet je 200M funti + pola para od eventualne prodaje Pogbe.

avatar
Аполо
Sunday, 23.06.2019
10:36

Smanjite malo cenu za Pogbu i gledajte da se prodaja realizuje. Stiže van Bisaka, i probati dovesti Kostasa Manolasa i to je dosta zasad u defanzivnoj liniji. Ostatak možemo i kasnije dopunjavati ali bez dobre odbrane možemo da se slikamo.

avatar
Živkovic
Sunday, 23.06.2019
10:28

kakve su ovo cene sad fernandesa nece dobiti ispod 70m a kolko sam citao bisaka je za 60m

avatar
rademan
Sunday, 23.06.2019
10:08

Prodati Pogbu a umesto njega Fernandes, Eriksen ili Van de Bek. A u trampu sa Juveom ukljuciti Dibalu. Posle ostaje samo pitanje dobrog stopera. Dovesti nekog sa iskustvom Aldervireld, Manolas ili Boateng. Ili ako ode De Liht u PSZ probati Markinjosa. Probati dovesti Evertona iz Brazila jer se i sam nudio.

avatar
Adi237
Sunday, 23.06.2019
09:53

Hahahha 100 mil funti ne znam samo odakle takve info...kupio je jamesa i sad bisaku to je preko 70 mil koga jos moze kupiti za 30 mil a vezni red nije popunjen kao ni stoper..ako pogba i ostane opet im fale stoper i vezni igrac (otiso herera) i ta dva igraca ce biti preko 150 mil tako da stvarno ne znam odklae te info. Jer odpocetka se zna da je budzet junajteda preko 200 mil..i nikad se nije razmatrala prodaja pogbe da bi se navukao novac.