Mrtva trka? Džeko u neprijatnoj situaciji, Juve i Inter neće završiti sa pojačanjima, još četiri igrača na talonu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.09.2020.
09:10
Izvor: Sportske.net

Edin Džeko je u Veroni, mogao bi da se suoči sa stvarno bizarnom situacijom. Juve neće završiti prelazni rok dovođenjem Bosanca, a kako će odgovoriti Inter?

Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Beta/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Sinoć je završen posao, ali je vikend izgubljen za Juventus. Milik stiže u Romu, Džeko će u Torino, ali je otputovao sa "Vučicom" u Veronu. Neprijatna situacija za Bosanca, večeras će možda predvoditi napad Rimljana, a već sledeće nedelje će nositi dres Juventusa na "Olimpiku" protiv sadašnjih klupskih drugova.

Juve neće stati i dalje pregovaraju oko povratka Moaza Keana, Rajola radi na pozajmici sa otkupom, podsetimo Italijani su talentovanog napadača prodali Evertonu za 30 miliona evra.

I na kraju Kjeza. On zavisi isključivo od Daglasa Košte, ako Brazilac ode u Junajted ili se odluči da prihvati neku bogatu ponudu iz Kine, u Firencu bi mogla da ode ponuda od 40 miliona plus talentovani Luka Pelegrini. Kjeza ne krije da želi u Juve, ali čini se da je malo vremena da se posao završi.

Inter je vratio Pinamontija koji će biti četvrti napadač, ovog vikenda bi trebalo da stigne Vidal, ali se i dalje čeka prodaja nekog od prekobrojnih, Perišića, Naingolana, Brozovića...

Baner 9

U slučaju da uspeju da se oslobode viška, napašće Markosa Alonsa ili Palmijerija, jednog od bekova koje Čelsi prodaje jer je stigao Čilvel. Ali, ne žele da pozajmce, samo novac, ili eventualno pozajmica sa obaveznim otkupom. Inter mora da se samofinansira i od novih kupovina nema ništa, ako ne prodaju igrače, a vremena je sve manje.

Konte želi Kantea, ali u ovom trenutku, osim ako ne prodaju Škrinjara čemu se klub protivi, od toga nema ništa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke