Možete li da zamislite novi Bajern. Čistka, odlazi sedam igrača, trojica svetskih prvaka, poznato par pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.01.2020.
08:47
Izvor: Sportske.net

Bajern će u potpunosti promeniti tim narednog leta, nova stranica u velikoj istoriji...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Bajern će napraviti ogroman rez narednog leta, tvrde nemački mediji.

Već smo pisali, ništa od otkupa Kutinja, a verovatno ni od Perišića, tim će biti značajno podmlađenm a čak petorica igrača koji su bili osnova tima u ovoj deceniji odlaze iz kluba.

Prvi je golman Nojer koji će ustupiti mesto čuvaru mreže Šalkea, Nubelu. On je već rekao da ne želi da deli minutažu, u više navrata javno kritikovao klub i otići će sa "Alijanc Arene". Na izlaznim vratima je već duže vreme Boateng, ako ne ode ove zime u Arsenal, na leto će sigurno napustiti klub.

Nema mesta ni za Tijaga Alkantaru, što se tiče Španca, njega je Pep doveo u Bavarsku, mogli bi zajedno da rade i u Sitiju, ali Brazilac koji igra za Španiju ima i druge ponude, neće imati problem, tražen je na tržištu. Klub napušta i Havi Martinez, povratak u matični Bilbao je jedna od opcija, iako se nije rastao sa klubom na najbolji način, a ova sezona je kraj i za Tomasa Milera.

Naime, on želi u PL, pa bi posle 12 seniorskih sezona u Minhenu trebalo da ode, igra mnogo slabije kako vreme odmiče i cena mu je pala.

Novi trener, manje više se zna, biće Tuhel, jedno od pojačanja sigurno Liroj Sane, priča se o povratku Daglasa Košte, ali to je nerealno. Ono što treba očekivati od Bajerna je da proba da uzme super talentovano Kaija Haverca ispred Reala i Barselone, doveden je Odriozola, ali samo do leta, cilj je da se tim dodatno podmladi, u veznom redu, a konkurenciju će dobiti i Levandovski.

Bajern je uštedeo novac jer se strategija pozajmica poput ove sa Kutinjom isplatila, pa će svakako uz prodaje napuniti kasu i imati dovoljno novca za dva ili tri velika pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zivko Perovic
Friday, 24.01.2020
21:10

Za man utd i arsenal miler je kao ronaldinjo,kao i za celzi i totenhem,igraju slabo bas,nisu ni nalik kao nekada,ne raxunam tu totenhem...miler je kedan od naj boljih u bajernu ove sezona 10 golova i 12 asist,tako da je klasa i dalje,ali za bajern vise mozda nije,ali za man utd,celzi,arsenal,za prosecne ekipe bio bi ekstra

avatar
Karambol
Friday, 24.01.2020
17:01

Tuhel nece postati trener Bajerna ni u snu. Sto se tice Kutinja ima jos cela polosezona da se odigra,videcemo kako ce se pokazati u utakmicama koje slede u LS...Nije iskljuceno da ce Bajern ponuditi Alkantaru za Kutinja jer po meni nema sanse da obojica ne ostanu u Minhenu. Miler za sada ima 12 asistencija u BL, dosta je podigao formu od kako je Flik preuzeo Bajern,kolko god da ga svi kritikuju Miler je unikatan igrac i ne verujem da ce napustiti klub jer je dete Bajerna,a i najbolje se slaze sa Levom.Za Nojera isto sumnjam da ce i on napustiti Bajern,pre ce to biti Ulrajh. Za Boatenga Martineza i Perisica se vec zna da napustaju klub.

avatar
Amar Zornic
Friday, 24.01.2020
14:10
avatar
Opet Anonymous
Friday, 24.01.2020
13:50

T.Muller bi u PL hahaha pa on vec 3g nije na nivou ni u Bundesliig, moze da bira izmedju Brightona i Burnleya...

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 24.01.2020
13:26

Zamolio bih da ne sirite više dezinformacije da će Tuhel preuzeti Bajern. Najpouzdaniji novinar Bilda (Falk) je izjavio još na zimu da je on jedna od poslednjih opcija za Bajern kada su tražili zamenu za Kovaca.

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.01.2020
11:25

Takodje i Alaba. Ugovor mu istice leta 2021. Dakle na leto moraju da ga prodaju.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 24.01.2020
13:50

Produzit ce on sigurno si Bayern to nece dozvolit

avatar
Amalainter
Friday, 24.01.2020
11:13

Kutinjo za max 50 miliona se vraca u Inter(sve ce to Marotta ispeglati..)😜😂