Može li jasnije - Svetski si rekorder, nema mesta za tebe u finalu, idi iz kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.07.2020.
11:53
Izvor: Sportske.net

Sada je valjda jasna namera menadžera Čelsija posle ove odluke...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Kako smo pisali, Lampard ne odustaje, iako je Kepa Arizabalaga rekordno pojačanje u istoriji Čelsija i najskuplji golman svih vremena, menadžer "Plavaca" na sve način pokušava da ga se oslobodi.

Bask je branio loše, u prekidu je očajan, nema ni visinu, problem su centašutevi, Čelsi je na taj način primio najviše golova.

Sa druge strane, teško je prodati Kepu, jer će klub morati da prihvati ogroman gubitak čak i da ga neko kupi, on ne vredi ni pola onoga što je plaćeno za njega.

Novi udarac za samopouzdanje biće finale kupa Engleske u nedelju, naime, kako pišu mediji, poruka ne može da bude jasnije. Za Čelsi će braniti veteran Kabaljero koji ima 38 godina i koji će takođe napustiti London ovog leta.

Kepu je Lampard sklonio u februaru, pet mečeva je bio na klupi, ali je uspeo da se vrati na gol u utakmicama sa Liverpulom u kupu i u pobedi protiv Evertona. Imao je problema u duelima sa Šefildom i Vest Hemom, od 41 utakmice, samo u 10 je sačuvao mrežu.

Za Čelsi finale kupa nije kraj sezone, čeka ih revanš osmine finala protiv Bajerna, ali s obzirom na 0:3 iz Londona, oni su pred nemogućom misijom u Bavarskoj.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 30.07.2020
19:09

Nema to veze sto on nema visine nije imao ni Casillas pa znamo svi ko je i sta je bio.Kepa nije bez razloga imao onako visoku cjenu jer je bio najbolji golman spanske lige kada je doveden u Celzi.Bas zato sto kosta 80 miliona mora se sacuvati i njegov i obraz kluba.Branit ce on bolje isto kao sto je fino branio i prve sezone samo da se malo zategne odbrana i poprave odnosi sa Lampardom.Ali iskreno cu priznat ono sto je Cech nekad vadio nemoguce sa nekad i lose odigranom odbranom jer se i to desavalo i prije kao sada sa Kepom to tesko moze Kepa da radi kao Cech nekada jednostavno Kepa nije taj kalibar golmana ali da je kvalitetan i postao potcjenjen itekako .

avatar
НЕМАЊА
Thursday, 30.07.2020
12:45

Ovo je već preraslo u preterivanje. Kepa jeste branio loše od kada je stigao, nema samopouzdanje, ali nije loš golman ubeđen sam u to. Treba da ide, jer u Čelsiju neće vratiti samopouzdanje, a bez njega ni kvalitet, ali kup nikada nije ni branio ove sezone, sem utakmice sa Liverpulom kada je bio zamena u ligi. Lampard forsira drugog golmana u kupu i treba da se drži toga, Solskjer je recimo u polufinalu odlučio da promeni golmana koji je do tada branio kup i obilo mu se o glavu.