Može li Fulam da zadrži Mitra? Postaje sve teže...

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net

Logično, raste interesovanje za srpskog napadača posle blistavog proleća..

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Britanski mediji tokom dana ponovo posvećuju pažnju srpskom reprezentativcu Aleksandru Mitroviću, koji je posle sjajne polusezone u dresu Fulama ponovo na raskrsnici.

Znate već da je on i dalje fudbaler Njukasla, odakle je zimus kao pozajmljen igrač otišao u Fulam i tokom proleća postigao 12 golova na 18 odigranih mečeva.

Jedan je od najzaslužnijih za plasman ''Kotidžera'' u Premijer ligu, a posle pobede nad Aston Vilom na ''Vembliju'' (1:0), naglasio je da mu boravak u Fulamu predstavlja ''najboljih tri ili četiri meseca u profesionalnoj karijeri'', kao i da je igrao svoj najbolji fudbal.

Fulam je sa njim u timu ostvario cilj, Mitrović je, sa druge strane, uspeo da povrati formu posle sumorne jeseni u Njukaslu i da u sjajnom raspoloženju dočeka pripreme za Mundijal u Rusiji.

Ali, dok se sa ''Orlovima'' priprema za iskušenja u Rusiji, popularni Mitar će neminovno morati da razmišlja i o tome gde će igrati naredne sezone, kad mundijalska groznica prođe, za nekih mesec dana.

Za to vreme, u engleskim medijima se ponovo pominje interesovanje Krisal Palasa, kluba koji je i tokom zime pominjan kao potencijalna Mitrovićeva stanica u nastavku karijere.

Zimus do tog transfera nije došlo, Fulam je bio konkretniji, ali Roj Hodžson tek sada ima sjajno mišljenje o Srbinu i učiniće sve da ga tokom leta angažuje.

Naravno, i u Fulamu imaju veliku želju da otkupe Mitrovićev ugovor od Njukasla, to bi sigurno i za njega bila idealna opcija. Njegov sadašnji klub je odredio minimalnu cenu od 15 miliona funti koliko traži zainteresovanim klubovima za Mitrovićev transfer, ali bi ta cena mogla i da naraste tokom Mundijala.

Tim povodom oglasio se i kapiten Fulama Tom Kerni.

''Moramo učiniti sve da ga zadržimo. On je pravi premijerligaški napadač. Igraće sada za Srbiju na Mundijalu i ako i tamo bude postizao golove, onda će za njega interesovanje biti sve veće. Ja mislim da Mitrović voli klub i da se odlično slaže i sa trenerom'', zaključio je Kerni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 31.05.2018
09:26

Mitre, ostani.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 30.05.2018
17:02

Celzi odlican osim Fulama. Maneken odlazi a bolji za dve klase od Balvana Zirua kog je doveo Konte isto kao I manekena. Tako da

avatar
jv
Wednesday, 30.05.2018
16:58

Mitar mora da isforsira transfer u Fulam, jednostavno je sve leglo, ko zna kako bi bilo u drugom klubu.

avatar
Firmino LFC
Wednesday, 30.05.2018
15:52

Свим силама Фулам да гризе за њега барем још ову сезону, обострана корист, а и годину дана константног играња у ПЛ Митру даће гаранције да ће имати сигурно место у било ком другом клубу!! Још једном честитке Славку и Митру на пласману у ПЛ!

avatar
mosala1983
Wednesday, 30.05.2018
15:46

Ко их шиша кад нису ставили клаузулу приликом позајмице?

avatar
Manager
Wednesday, 30.05.2018
15:45

Ni slucajno Mitre, svi smo svesni koliko je voleo Njukasl i da ga je Benitez unistio kad je dosao, iako je u svojoj prvoj sezoni u PL imao oko 10 golova, znaci samo Fulam i Jokan!

avatar
3x3
Wednesday, 30.05.2018
17:50

On voli gde god da igra. Uskoro ce ga prozvati licemerom ako ovako nastavi. Drzim palceve da ostane u Fulamu i da izbore opstanak.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 30.05.2018
15:06

Bilo koji tim osim Fulama u PL je greska

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 30.05.2018
17:00