Možda će im ukrasti Tijaga, ali je Liverpul našao levog beka! Bomba leta stiže iz Londona, Redsi bi bili zaista drim-tim!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.08.2020.
11:14
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da sa 50 miliona i par trampi završe dva velika posla i strašno se pojačaju? Vrlo moguće...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Pisali smo već, navijači Liverpula se nadaju, sada se pojavila informacija da bi Tijago za 30 miliona umesto u Liverpul, mogao da ode u Pariz.

Mnogi se pitaju da li je uopšte potreban Redsima koji traže pojačanja, tačnije nedostaje im "dubina" u drugim delovima tima.

Pre svega, levi bek, pominjao se Luis, pa Lojd, čiji su timovi Norič i Bornmaut ispali iz lige, ali oni su preskupi. U prvi plan je iskočio Cimikas iz Olimpijakosa. Klop ga je gledao, Liverpul hteo da kupi, ali Grci su tražili 25 miliona evra.

Sada je kriza učinila svoje, reprezentativac Helena vredi 10 miliona evra, Olimpijakos ima ponudu Nice, ali bi Liverpul svakako dobio tu bitku.

Ima samo 24 godine, već dosta iskustva, rano je debitovao bio na pozajmicama u Danskoj i Holandiji.

No, to je tek početak. Priča se da je prava meta Klopa, Obamejang. On je juče rešio finale kupa, dao je 29 golova ove sezone, ističe mu ugovor naredne, Arsenal mora da ga proda ako ne potpiše novi. Otkriveno je da je zimus odbio transfer u Čelsi tražeći ogroman novac, sada navodno čeka Barsu.

No, Liverpul je klub u koji bi Gabonac prešao, želi da igra Ligu šampiona. On košta oko 50 miliona evra, ali Liverpul može da ubaci igrače poput Šaćirija, Vilsona, ko zna možda i Grujića u čitav posao i da malo smanji cenu. Kakvo bi pojačanje bio nije potrebno govoriti, radio je već sa Klopom u Dortmundu i sa te strane nije mu potrebna adaptacija.

Mnogi smatraju da bi time klub rešio sve probleme u ofanzivi i dobio igrača koji može da igra na više pozicija u napadu.

Da li bi Arsenal prodao Liverpulu kapitena?

Baner 6

Rivalstvo ne postoji, takođe, Redsi su toliko ispred "Gunera" da o nekom približavanju u par narednih godina nema ni govora. Oslobađanjem od Obamejangovog ugovora, stvorili bi prostor za dovođenje Kutinja, kome bi mogao da se pridruži i Vilijan.

Šta će od svega biti ostaje da vidimo, pomenimo da Liverpul želi i poljsko krilo Mateuša Musialovskog iz Lođa, kao jeftinu opciju, ali on ima tek 17 godina i ne bi pomogao.

Ostaje pitanje štopera, od Kulibalija nema ništa, i dalje je Kabak iz Šalkea najverovatniji tip, košta oko 15 miliona evra, uz trampe Liverpul bi mogao da dovede dva ili tri igrača i potroši oko 50-60 miliona što bi bilo realno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 02.08.2020
21:16

Ni blizu drim tima

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 02.08.2020
15:08

Auba ako bi došao to bi Liverpulu obezbjedilo titulu i sledeće sezone ali bi se zato raspali u januaru 2022 kada bi krenuo Afcon i kada bi izgubili Aubu, Manea i Salaha na mjesec dana. Zbog toga mislim da od tog posla nema ništa. Ako bi se nekim čudom i dogodio ovaj transfer teško bi Liverpool platio više od 40m za igrača kojem ističe ugovor (30m + neki igrač bi bila najvjerovatnija trampa).

P.S. To Poljsko krilo je već potpisalo za Liverpool, a štoper i lijevi bek su obavezni i samo je pitanje ko će to doći

avatar
jack wilshere
Sunday, 02.08.2020
13:42

E kad bi ga prodali ovim pacenicima, treba odmah automatski klub ugasiti. Ali istog dana. Klub koji 2013 nije ni obavijestio Suareza da je aktivirana klauzula, nego se nesto izmotavali, i sad da ga prodaju njima. Fuujjj.. Mada cisto i sumnjam u ovo, Auba je bolji igrac od svakog njihovog napadaca iz trojca, tako da mislim da mu ne pada na pamet da ide tamo sjediti na klupi i cekati da se neko od ovih povrijedi..

avatar
Brus Vejn
Sunday, 02.08.2020
12:41

nema šanse. Nema teoretske šanse

avatar
xman
Sunday, 02.08.2020
12:09

Auba je fantastican igrac, ali daleko je ovo od istine..ocigledno cemo zavrsiti prelazni rok bez nekih znacajnih pojacanja, sto me razocaralo, ali sta da se radi. Nadam se da cemo se sl sezone makar boriti za titulu

avatar
Barca4ever
Sunday, 02.08.2020
11:39

Ako dodje onda ce Liverpul imati ubedljivo najbrzi napad, mada ga i sada ima. Jadan protivnik kojem oni krenu u kontru.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 02.08.2020
11:22

Liverpul im nudi svoj bezvredni otpad