Moura tek početak, sledi rasprodaja, PSŽ nudi još dvojicu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.01.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Jasan je plan, ostati u granicama FFP. Za Di Mariju nemaju ponuda, ali ova dva igrača bi trebalo da napuste klub u januaru.

BETA/AP Photo/David Vincent
BETA/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

I dalje traje natezanje PSŽ i Junajteda oko Lukaša Moure. Brazilac se dogovorio sa "Đavolima", ali Parižani ne žele pozajmicu sa otkupom, već novac odmah. Čini se da bi pristali i da smanje zahteve, da bivšeg igrača Sao Paula puste za 25 miliona evra, iako su prvo tražili 40.

U Brazilu nemaju dileme da će ovaj fudbaler na kraju zaigrati na "Old Trafordu", ali kada je Pari Sen Žermen u pitanju, čini se da je to tek početak.

L'Ekip piše da će morati da prodaju još dva igrača, Di Marija ostaje jer za njega, izvan Kine nema pravih ponuda, a na prodaju su još Pastore i Gonzalo Guedeš.

Prvi je demantovao da traži da ode, želi ga Inter, ali nemaju novca, mnogo verovatnije opcije su Atletiko i Sevilja. Pastore je prva velika kupovina PSŽ, poverio se saigračima da će izgubiti mesto u reprezentaciji ako ne bude igrao.

Iako Emeri navodno računa na njega, ne može da mu garantuje minute, pa će "El Flako" najverovatnije otići.

Treći igrač koga Parižani žele da prodaju je Guedeš koji je na pozajmici u Valensiji, gde igra sjajno, "Los Ches" žele da ga otkupe, cena je 40 miliona evra, priča se i o Realu, ali čini se da Valensija neće propustiti priliku da dovede ovog igrača koji igra sjajno i jedan je od najzaslužnijih što se "Šišmiši" nalaze na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Sa ove tri prodaje, PSŽ bi trebalo da sakupi više od 80 miliona evra i ostane u granicama FFP, podsetimo na leto će morati da plate Mbapea Monaku 180 miliona, pošto su ga ovog leta doveli na pozajmicu, baš kako bi zaobišli finansijska pravila UEFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Thursday, 11.01.2018
12:40

Pa zar ce Hatem Ben Arfa nastaviti uzimati dobru platu,a minutazu nekako bas slabo dobija,moze on pruziti dobre partije jos bar tri sezone,cak i da je povredjen,opet bi trebao traziti drugi klub,makar to bila opet Nica ili cak recimo Dizon...

avatar
Thursday, 11.01.2018
05:35

ma kakvi dobro prosli...imamo rasforda, lingarda, matu, mktarijana i marsijala...plus tu poziciju mogu da igraju i young i valencia...presmesna kupovina blago receno...a decko nije ni pola rasforda koji ce sedeti na klupu

avatar
Маркус19
Wednesday, 10.01.2018
22:51

Гуедеш такође јако добар и захвалан играч. Ипак, довољно смо добро прошли што доводимо Моуру за 25 милиона...

avatar
RedDevils1878
Wednesday, 10.01.2018
15:22

Više bih volio da dovedemo Guedeša nego Mouru

avatar
Edgar
Wednesday, 10.01.2018
15:05

Ja ne vidim cemo nezadovoljstvo zbog Moure odlican igrac kao i Pastore

avatar
Mangus
Wednesday, 10.01.2018
10:52

Jel to konacno, da moraju da prodaju da bi ostali u granicama FFP? Ja mislim da samo zele da se rese viska, i sto manje opterete klupsku kasu kada budu kupovali Mbapea, a i da ostave sebi prostora za vrhunskog golmana

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
09:54

Suso, Calhanoglu, Pastore, uf...