Morata dočekan kao heroj, za Pirla može sve, Juventus dovodi još dva pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.09.2020.
10:19
Izvor: Sportske.net

Očigledno, "Mocart" kupio sve u klubu, Paratići radi na tome da mu obezbedi strašno jak tim!

EPA/DI MARCO
EPA/DI MARCO

Povezane vesti

Alvaro Morata je sinoć stigao u Torino, sjatili su se predstavnici medija, Španac je došao jutros na lekarske preglede, Juventus je dozvolio da pedesetak navijača zbog pandemije pozdravi povratnika.

On se svojevremeno oprostio golom u kupu za trofej i morao da se vrati u Real, ali nikada nije krio da je Juventus druga kuća. Posle neuspešne epizode u Čelsiju i ne baš sjajnih partija u Atletiku, ponovo je u Juventusu.

Navijači su oduševljeni jer Marota je obožavan u Torinu, iako nije bio prva opcija, većina "Bjankonera" smatra da je bolje rešenje od Džeka jer je već igrao, čeka ga svlačionica i igrači koje voli i u Juventusu je, činjenica, pružao najbolje partije u karijeri.

On će se boriti za mesto u timu, verovatno sa Moazom Kinom koji bi takođe trebalo da se vrati u klub. Rajola i dalje radi na pozajmici, Morata i Kean bi bili konkurenti za mesto u timu, a Juventus i dalje želi da proda Daglasa Koštu.

Ni to nije sve, Rugani ima dve ponude iz Engleske, od Njukasla i Vest Hema, De Šilja i dalje žele Roma i PSŽ, ali Paratići pokušava da završi posao oko Emersona Palmijerija. Inter je odustao, Juventus nije, i njega hoće na pozajmicu sa otkupom, Brazilac nema mesta, čak ni kada je Čilvel povređen, protiv Liverpula je igrao Alonso.

Za Juve je protiv Sampdorije debitovao Frabota koji će dobiti nov ugovor, tu je i Aleks Sandro koji je povređen, a mladi Pelegrini će verovatno biti preprodat nekom od italijanskih klubova. Zbog toga bi Emerson "podebljao" levu stranu, tim pre što se govori da Pirlo planira da pokuša sa Sandrom ofanzivnije u 3-5-2 formaciji, kada se oporavi.

baner

Očigledno ono što Sari nije mogao da dobije, Pirlo može, jer mu Anjeli više veruje, plus svlačionica je uz njega, sa onim najuiskusnijima je igrao. Dodajte tome priče da je Ronaldo prepun poštovanja prema Pirlu i da prihvata i da igra centralnog napadača, što je kod Sarija odbijao, i biće jasno da u Juventusu pravila nisu ista za svakog trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.09.2020
14:14

Lepo lepo , jos Lokateli mozda ...

avatar
Dajana
Tuesday, 22.09.2020
11:36

Dzeko izmislio fudbal za ovu špansku prevaru,kompletniji napadač Dzeko u svakom pogledu.Zeznuo se Juve momacki.

avatar
kr100
Tuesday, 22.09.2020
13:08

Dzeko od 34 godine? Drzi se kuhinje :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 22.09.2020
14:44

Kas digne trofej serie A na kraj godine bit ce momacki

avatar
crno-crveno
Tuesday, 22.09.2020
10:37

Iskreno dodje ti neki bankar da ti naredjuje sta ces da igras ili dodje ti jedan legendarni pirlo.

To je velika razlika. Pirlo je veliki covek pa onda sjajan igrac i to se sada vidi.