Monćija brinu klauzule, dvojac napušta Rim za "siću"?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 16.10.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Rome pokušava da reši probleme.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Poznato je kako Roma posluje u poslednje vreme i koliko zarađuju od prodaje igrača od kako je Monći u klubu. Nije ni čudo što ga neki timovi žele u svojim redovima.

Međutim, ukoliko Monći ne reši probleme, Roma bi mogla da ostane bez dva fantastična igrača, koji mogu da napuste klub za "siću".

Kostas Manolas i Lorenco Pelegrini bi mogli da napuste glavni grad Italije, a brojni klubovi stoje u redu spremni da plate otkupne klauzule za ova dva igrača.

Manolas ima otkupnu klauzulu u iznosu od 36 miliona evra, a Čelsi je prvi u redu koji želi ovog dvadesetsedmogodipnjeg defanzivca u svojim redovima. Manolas je stigao u Romu 2014. godine iz Olimpijakosa za 15 miliona evra.

Sa druge strane, Lorenco Pelegrini ima samo 22 godine, igra fantastično i nalazi se na radaru brojnih timova iz Premijer lige, ali pored njih, i Juventus i Inter ga žele. On ima otkupnu klauzulu koja iznosi "samo" 30 miliona evra.

Pelegrini je karijeru započeo u Romi, ali je od 2015. godine do 2017. godine nosio dres Sasuola, Roma je iskoristila opciju preče kupovine i vratila Lorenca za 10 miliona evra, a sada pokušavaju da se odbrane od brojnih ponuda za ovog veznog igrača.

Klub je spreman obojici da ponudi nove ugovore, sa povećanom platom, i uz uslov da otkupne klauzule budu ili uklonjene ili znatno povećane.

Lorenco Pelegrini Lacio Roma


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 17.10.2018
15:25

Volio bi da ManU reaguje na zimu po pitanju ove dvojice i da ih dovede u paketu za 66mil sto je realno bas malo a treba nam stoper i jedan takav vezni

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 16.10.2018
23:53

Manolas je moguce da ode, ali mislim da Lo. ostaje sigurno.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 16.10.2018
19:33

Manolas u Celsiju... 😍