Monći već napravio listu pet pojačanja Arsenala?!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
16:12
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji otkrikli i imena.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Velike kadrovske promene koje su se ovih dana dogodile u Romi, dovele su, očekivano, i do novih spekulacija i najava novih transfera.

U prvom planu je Monći, sada već bivši sportski direktor Rimljana, čiji se sada svaki korak pomno prati u medijima, a ostrvski i italijanski mediji najavljuju njegov skori dolazak u Arsenal, pogotovo što bi tamo mogao da nastavi uspešnu saradnju sa Unajem Emerijem, iz vremena kada su zajedno radili u Sevilji.

Ali, tu se nisu zaustavili, već su otišli i još pet koraka dalje!

Italijanski ''Korijere delo Sport'' najavljuje da će ukoliko preuzme dužnost u Arsenalu, Monći pokušati da angažuje petoricu igrača.

To su: Danijele Rugani (Juventus), Adrijen Rabio (PSŽ), Ever Banega (Sevilja), Nikolas Taljafiko (Ajaks) i Nikolo Zaniolo (Roma) i navodno će ovaj kvintet biti Monćijev prioritet u pokušajima da ojača ekipu Arsenala.
-
-
Monći odavno već ima sjajnu reputaciju kada je u pitanju pronalaženje novih, talentovanih igrača, na njegovu žalost to u Romi ove sezone nije donelo očekivane rezultate, ali je utisak da bi se u Arsenalu odlično prilagodio u društvu Emerija.

Pomenuta imena potencijalnih pojačanja nameću se kao logična rešenja, jer je ova sezona pokazala određene slabosti u ekipi Arsenala pre svega u odbrani i veznom redu, pa bi novi igrači na tim pozicijama gotovo izvesno bili prvi zadatak Monćija u narednom prelaznom roku.

Ali, da sačekamo da se njegov transfer u Arsenal najpre ozvaniči...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 10.03.2019
00:53

Arsenal je idealan za Monćija, tamo niko ne očekuje trofeje.

avatar
johny_Juve
Monday, 11.03.2019
11:06

Ja mislim da bi on sa takvim njuhom za pojacanja i sredstvima koje bi dobio u Juventusu bio pravi covek za juve.

avatar
jv
Monday, 11.03.2019
19:31

Ja bi, kao navijač Milana, slavio kad bi došao u Juventus. On kupuje jeftino i prodaje skupo, to mu je jedini cilj. Najbolji način da ne osvojiš titulu.

avatar
gazza.ynwa
Saturday, 09.03.2019
22:58

osobno rugani mi je precijenjen ali svaki stoper na svijetu je pojačanje za arsenalovu kriminalnu obranu, zaniolo jedan od vecih talenata moga bi se kod emerya uklopit, banegu je bolje imat u momcafi nego ozila pa makar i kao jokera s klupe, rabiot u tandemu sa torreirom i guendoziem zvuci solidno

avatar
Vlada1927
Saturday, 09.03.2019
19:54

Kakve glupe špekulacije, pa za ova imena im treba preko 200 milki i unapred se zna da od toga nema ništa...

avatar
Skontov
Saturday, 09.03.2019
19:01

S obzirom kako je do sada radio niko ne zna koga ce da izvuce iz sesira dok ne dodje na medicinske preglede

avatar
vojin denic
Saturday, 09.03.2019
18:48

Mora da se pojacaju drugo im nista ne preostaje. Dosta variraju sa igrom uopste nisu konstantni,mada sutra ocekujem pobedu :D

avatar
Jasminn
Saturday, 09.03.2019
17:48

Zivi bili pa vidjeli

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 09.03.2019
17:34

Dobra je lista,Rugani i Zaniolo kad bi dosli plus Rabio kao slobodan,Banega moze da doprinese u sredini ali je u godinama....