Monći spremio novac za igrača Ajaksa, da li je sad kasno?!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Roma želi ponovo da se pojača iz Holandije.

Epa/Giuseppe Lami
Epa/Giuseppe Lami

Povezane vesti

"Vučica" je ovog leta dovela Džastina Klajverta iz Ajaksa, a želeli su još jednog "Kopljanika" u svojim redovima.

Sportski direktor Rome je pokušavao ovog leta da dovede još jednog igrača Ajaksa, u pitanju je Hakim Zijeh, a čak su uspeli i da dogovore lične uslove sa ovim fudbalerom. Kako prenose italijanski mediji, oni su se sa vezistom dogovorili, ugovor vredan 2,5 miliona evra godišnje, sve do 2023. godine je bio spreman, međutim, Ajaks nije pristao da proda svog igrača, makar ne za cenu koju je nudio klub iz Rima.

Zijeh je nastavio da blista u dresu holandskog velikana i Roma će pokušati opet da ga dovede u italijansku prestonicu. Monći je prezadovoljan kako su poslovali sa Ajaksom, Klajvert se već isplaćuje, a on želi već u januaru da dovede Zijeha, da li je zakasnio?

Poznato je da Holanđani tražili 35 miliona evra za dvadesetpetogodišnjeg vezistu, ali izgleda da je sada cena dodatno porasla. Da li je Roma spremna da ode toliko daleko i izdvoji toliko novca za ovog igrača? Još kad se uzme u obzir da su se i neki klubovi iz Premijer lige zainteresovali za ovog igrača, možda je Roma svoju priliku ispustila ovog leta.

Ukoliko ne dovedu Zijeha, Roma bi mogla da pokuša da dovede Donija van de Bika.

Hakim Zijeh

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke