Monći skovao plan za spašavanje Di Frančeska, tri igrača na novogodišnjoj listi želja!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.12.2018.
16:51
Izvor: Sportske.net

Španski stručnjak za transfere "namirisao" tri pojačanja za Rimljane.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Roma igra jako slabo ove sezone, odrekli su se letos nekoliko iskusnijih igrača, podmladili redove i zaradili dobar novac. Ipak, jasno je da u njihovi potezi ostavili danak, rezultati su ispod svih očekivanja, bez posla bi mogao da ostane i Euzebio Di Frančesko.

Ipak, Monći veruje u mladog stručnjaka, a spreman je i da mu pomogne angažovanjem adekvatnih pojačanja na zimskoj pijaci.

Tri imena nalaze se na listi sportskog direktora "Vučice", prioritet je vezista Borusije Dortmund Julijan Vajlg.

Nemac nije u prvom planu kod Lusijana Favra, za njegove usluge je zainteresovan i Milan, a navodno su "Milioneri" voljni da ga puste na pozajmicu.

U Rimu se tome i nadaju, ideja je da Vajgla dovedu na pozajmicu do leta 2020. godine. Ipak, postoji i ozbiljno interesovanje "Rosonera", videćemo ko će prvi do talentovanog Nemca.

Druga Monćijeva želja je Davide Zapakosta iz Čelsija, njega traži i gradski rival Lacio, ideja je da se dovede bivši bek Torina, a da mu mesto u ekipi napravi Rik Karsdorp, koji je razočarao i biće poslat na pozajmicu.

Na listi je i vezista Atletiko Madrida Tomas Parti, koji je u poslednje vreme u senci Rodrija u Madridu, pa se Monći nada da bi mogao da se dogovori sa "Kolćonerosima", jasno je da je i ovde reč o mogućoj pozajmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 12.12.2018
16:49

Julian Wigle bi dobro dosao, Partey je solidan igrac ali nista posebno a Zappacosta ne moze donjeti odgovarajuci kvalitet

avatar
Brazilero11
Tuesday, 11.12.2018
18:05

Parti i Vajgl, zanimljivo bi to bilo.