Monći pronašao zamenu za Naingolana!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.06.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor "Vučice" ne staje.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Prema navodima italijanskih medija, fudbaler Pari Sen Žermena Havijer Pastore bi mogao da pređe u Romu već ovog leta.

Rimljani su spremili blizu 25 miliona evra za obeštećenje, dok će za igračevu platu obezbediti četiri ili pet miliona na godišnjem nivou.

Povoljna činjenica po Romu jeste ta da Argentinčev ugovor sa prvakom Francuske traje do narednog leta, te nije isključena mogućnost da obeštećenje bude i manje.

Ipak, konkurencija u vidu Intera i Vest Hema bi mogla da pomrsi račune klubu sa Olimpika, ali bi dolazak Rađe Naingolana na Đuzepe Meacu mogao da olakša put Rome ka Pastoreu.

Pastore bi se tako vratio u Italiju pošto je već nastupao za Palermo, a Roma bi dobila svoje peto pojačanje ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 17.06.2018
23:55

Voleo bih da dodje, ali on nije zamena za Radju. Ne bih voleo da prodamo Radju, dosta toga nam je dao, a i tesko cemo naci zamenu takvog kvaliteta za nekih 40 miliona koliko mozemo za njega dobiti.

avatar
Bor1s
Sunday, 17.06.2018
22:29

Pastore i Niangolan niti igraju na istoj poziciji niti su isti tip igraca. Zamjena za Radju moze biti Seri iz Nice ili Kristante koji je vec dosao, ali Pastore nikako, mada bih ja iskreno volio da ga vidim u Romi.

avatar
Romanista
Sunday, 17.06.2018
22:58

Zamena u smislu ako ovaj ode ovaj drugi ce da popuni mesto u timu...dolaskom Kristantea i eventualnim ostankom Strootmana,Pellegrinia a tu su jos DDR i Gonalons koji su svi vise posveceni defanzivi ovakakv tip igraca nam fali u vezi.Radja jeste da nije ista pozicija kao Pastore ali je igrao tu poziciju,pogotovo pod Spaletijem,iako je vise box to box veznjak.Tu je i mladi Coric,videcemo mnogo imena se spominju,mozda je i samo lupetanje medija

avatar
Romanista
Monday, 18.06.2018
16:13

Pa oni su cini mi se dobili raskid ugovora ili su jako blizu toga,tako da ce biti slobodni,samo bice ogromna konkurencija za njih...ne samo ni vec 7 najboljih igraca Sportinga..Rui Patricio,Gelson Martins,Bas Dost.Battaglia i ova dvojica...mi smo vec natrpani u vezi moramo prvo da se otarasimo par igraca,nadam se da ce Gerson i Gonalon otici,Karvaljo bi nam legao samo tako

avatar
Bor1s
Monday, 18.06.2018
01:57

Ako Radja ode, ja bih ulozio pare u Bruna Fernandesa i Vilijama Karvalja iz Sportinga, ja mislim da bi mogli iskoristiti ovaj raspad sistema u Sportingu i uzeti obojicu za 40-tak miliona.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 17.06.2018
21:23

Ovaj Pastore unistio sebe u PSZ. A kakva je on zamena za Naingolana ne kapiram...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 17.06.2018
20:53