Monći potvrdio - Srbin potencijalna zamena za Ridigera!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
15:44
Izvor: Sportske.net

Direktor fudbalskog kluba Roma Ramon Rodrigez potvrdio je da "Vučica" ima na radaru reprezentativca Srbije Matiju Nastasića.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

U momentu kada se iz Londona očekuje da Čelsi ozvaniči transfer nemačkog defanzivca Antonija Ridigera u Rimu rade na pronalaženju adekvatne zamene.

Romin direktor Monći otkrio je novinarima da je reprezentativac Srbije Matija Nastasić zanimljiv igrač i da bi zbog svojih karakteristika mogao da bude potencijalno pojačanje.

"Nastasić je dobar igrač, ima iskustvo igranja u Italiji sa Fiorentinom, a nastupao je i za Mančester Siti. Radi se o igraču zanimljivih karakteristika", rekao je Monći.

Bivši operativac Sevilje dodao je da Roma trenutno radi na angažovanju igrača čija imena se nisu pominjala u medijima.

"Razgovarao sam sa trenerom Di Frančeskom. Od danas ćemo raditi na imenima koja se nisu provlačila po medijima, barem ne svako od njih", istakao je Monći.

Očito je da po pitanju štopera Šalkea Matije Nastasića nije reč o spekulacijama i da Roma zaista razmatra mogućnost da reprezentativca Srbije angažuje ovoga leta.

Matija Nastasić sa Šalkeom ima ugovor do juna 2019. godine a njegova vrednost na tržištu trenutno se procenjuje na oko 14.000.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke