Monći ne pruža drugu šansu: "Brazilac neka traži druge opcije!"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.01.2019.
16:39
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Rome je progovorio i o drugim metama u januaru.

Epa/Giuseppe Lami
Epa/Giuseppe Lami

Povezane vesti

Potencijalni letnji posao između francuskog Bordoa i kluba iz Večnog grada ostavilo je tifoze 'Vučice' sa gorkim ukusom u ustima a neke i besom.

Dvadesetjednogodišnji Malkom je već bio viđeno pojačanje Rome kada je u poslednjem trenutku upala Barselona sa kontra-ponudom i 'kidnapovala' Brazilca.

Međutim, brzonog igrača na desnom krilu je stigla pa po mnogima zaslužena karma, te u katalonskom gigantu retko kada igra.

Pominjalo se da ima ponuda za porvratak u Rim, ali Monći, sportski direktor Rome ima jasnu poruku.

"Malkom? Ne. Kada ste sportski direktor kluba morate razumeti emocije svojih navijača. Izigrao je Romu, ne pripada ovde zato što brinem o slici kluba", objasnio je Španac.

Klub iz Rima se nalazi trenutno na šestoj poziciji Serije A, januar je sjajna prilika da se pojačaju i vrate u trku za mesto u Ligi šampiona.

"Posmatramo par igrača. Pjatek je prosto preskup za nas, isto mogu da kažem i za Ruganija iz Juventusa čim su odbili 40 miliona evra od Čelsija. Posmatramo talente poput Tonalija, Barelu. Videćemo, ovo su teški poslovi za januar.", završio je izjavu sportski direktor Rome.

Rimljani se posle zimske pauze susreću sa Torinom 19. januara i nastavljaju trku za Lacijom koji trenutno zauzima 4. poziciju sa dba boda prednosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke