Monći najavio nešto veliko, nema više velikih prodaja, sledi dolazak reprezentativca Brazila!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.04.2018.
11:02
Izvor: Sportske.net

Roma bi mogla da napravi veliki posao u letnjem prelaznom roku.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Ekipa Rome je nadomak Lige šampiona i ovoga puta, zajedno sa Lacijom ima 4 boda više od Intera koji je na petom mestu i koji će jako teško stići do najelitnijeg klupskog takmičenja na tri kola do kraja prvenstva.

Da li će i ove sezone Roma morati da proda svoje najbolje igrače, kao što je to bio slučaj sa Mohamedom Salahom pre godinu dana kada je prodaja morala da usledi usred finansijskog fer-pleja?

Pored Salaha klub su napustili Paredes i Rudiger.

"Sada je u potpunosti drugačija situacija nego pre godinu dana. Sve zavisi od kluba, prodaje zavise samo od kluba", rekao je Monći.

Klub nije samo zaradio od transfera ogromne sume, već i od učešća u Ligi šampiona. Do sada je ekipa Rome zaradila neverovatnih 82 miliona evra od TV prava i bonusa, a u tu sumu ne ulaze prihodi od ulaznica i sponzora. Inače, niko ove sezone u LŠ nije zaradio kao i Roma.

Sa druge strane, već se govori o dolascima, usled velikog priliva novca.

Nekoliko izvora u Italiji danas govori o tome da je Roma zainteresovana za reprezentativca Brazila i člana Bešiktaša, Andersona Talisku.

Taliska je član Bešiktaša, ali je na pozajmici iz Benfike i Roma je navodno već dogovorila sumu po kojoj bi mogla da kupi 24-godišnjeg vezistu. Ipak, preostaje još da se dogovore uslovi pod kojima bi ovaj fudbaler igrao za Romu.

Da li je na vidiku prvo pojačanje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve mojsa
Monday, 30.04.2018
17:51

roma ce sa moncijem lepu pricu napraviti,kako stvari stoje..igraju redovno ls,a monci ume da kupi igraca i za male i za velike pare..

avatar
Pavle Ninkov
Monday, 30.04.2018
12:25

to bi bilo TOP pojacanje kad bi uspeli da dovedu talisku

avatar
Mak-Juventino
Monday, 30.04.2018
12:25

Konacno , neka ne prodaju niko i vec su uradili veliki posao ! Taliska je dobar igrac , ali kako bi se uklopio u formaciju ?

avatar
REDsYNWA
Monday, 30.04.2018
15:17

Amc umesto naingolana ,a on ako ne ode nazad na defanzivnog jer je bio los u napadu ove sezone.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 30.04.2018
21:19

Onda jedan od Strotman i de Rosi na klupi ?

avatar
Romanista
Monday, 30.04.2018
16:24

To je najmanji problem,Radja bi sa Strootmanom i Pellegrinijem ako ostane igrao defanzivnije a Taliska iza Dzeka,Shicka...DDR-u ce verovatno sledeca sezona da bude i poslednja u Romi bar kao igracu a i Radja je usao u 30-te tako da svakako treba sveze krvi.A i potrebni su kvalitetni igraci i za klupu svakako.Mada ovo su za sad samo nagadjanja jos uvek, ali definitivno ce biti najvise promena u vezi na leto.Ostanak Gersona i Gonalonsa su takodje pod znakom pitanja.Licno nadam se da ce klub napustiti Bruno,Defrel,Gerson i eventualno Gonalons,Skorupski u Juan Jesus a umesto njih da se dovedu kvalitetniji igraci ali otom potom.

avatar
Romanista
Monday, 30.04.2018
12:10

Odlican igrac,ne sumnjam uopste da ce na leto skockati lepu ekipicu,inace prema Forbsu do sad je klub od lige sampiona inkasirao 101 milion evra,moguce da su oni tu uracunali zaradu i od prodaje karata...https://www.forbes.com/sites/mikeozanian/2018/04/19/as-roma-would-benefit-the-most-by-winning-champions-league/#57b5498d6c51