Monći dovodi pulena, ogromno pojačanje za Romu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.07.2018.
12:10
Izvor: Sportske.net

Sad se samo čeka prodaja Gonalona i novi Francuz stiže u "večni grad".

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

Stiven N'Zonzi se dogovorio sa Romom, rekao je "da" ponudi od 2.5 miliona po sezoni, Francuz je čovek od reči, obećao je da će poštovati dogovor, čak i ako se pojavi Barselona, pa se u Romi ne plaše reprize slučaja "Malkom".

Inače N'Zonzija je u Sevilju doveo Monći, sada će ga preseliti u Rim, Sevilja će pristati navodno na 25 miliona evra, ali Roma mora prvo da proda Maksima Gonalona.

Francuz ima dve ponude, obe iz PL, jedna je od Evertona, druga od Palasa, njegova vrednost je oko 8 ili 9 miliona što bi oslobodilo mesto za N'Zonzija.

Nema sumnje da bi igrač koji je bio na meti Juventusa i Arsenala bio ogromno pojačanje za Romu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 29.07.2018
13:00

Veoma zahvalan igrac

avatar
Pravi romanista
Sunday, 29.07.2018
12:28

Dovodimo ono sto nam nije neophodno, sto samo znaci da ce nam krilo biti low cost opcija

avatar
Romanista
Sunday, 29.07.2018
12:53

Kako nam nije potrebno tu smo najslabiji...DDR u godinama i ne moze trecinu sezone da izgura na visokom nivou.Gonalon podbacio totalno,Pelegrini,Kristante su vise CM kao i Strotman.Ostaje da se vidi gde ce koristiti Corica ali je on jos mlad.Ne mora da znaci da ce nam krilo biti low cost,zaboravljas da je klub dobar 100 miliona od ls i da su potpisana 3 sponzora po zavrsetku sezone...Od Qatar Airways-a smo pri potpisu ugovora dobili 6 miliona plus 11 svake sezone,od Hyundai cemo godisnje inkasirati po 3-4 miliona i od Betway-a oko 5 miliona godisnje + od Nike-a 10 miliona...FFP smo resili jos prosle godine prodajama Emersona i Salaha a i u ovom trenutku smo u plusu 13 miliona po transfermarketu...Sad da li ce i koliko ce klub trositi to je druga stvar ali love ima i sto je najbitnije moze se trositi a da nam ne visi FFP nad glavom kao proteklih godina

avatar
Romanista
Sunday, 29.07.2018
15:31

Monchi pravi ekipu na duze vremena a ne za jednu ili dve sezone,sasvim je ocigledno da se ove sezone ne moze napasti trofej neki eventualno kup...ali klub je sada mnogo stabilniji finansijski i u buducnosti nece biti toliko prodaja i kupovina...gde ce se popraviti brate pa nije njemu 22 godine lik je jednostavno podbacio i ja njega ne vidim u ovom timu kao ni Juana.Otarasili se Defrela jos ove dvojice i dovesti 2-3 dobra igraca i uigravanje moze da pocne...podmladjena je ekipa dosta jesu otisla dva kljucna igraca ali sam siguran da necemo biti nista slabiji naprotiv,klupa je dosta jaca,samo jos taj stadion da krene sa gradnjom i bice sve to mnogo bolje...

avatar
Pravi romanista
Sunday, 29.07.2018
13:38

Ma znam, ali se i Gonalon mozda popravi ove sezone, nisam siguran da ce Sevilla da nam prodaje ispod cene, a opet mnogo novih igraca vec ima, kad ce to da se uigra. Mozda si u pravu, ali ne volim sto igramo sa 2 dmf, prosle godine nekad i sa 3, kreativnosti je falilo, Strotman slab nekako, sve gori iz godine u godinu..

avatar
Pera Peric_fb
Sunday, 29.07.2018
12:59

Gonalon ce biti prodat, De Rosi verovatno igrati mnogo manje jer je vec u godinama, tako da ne bih rekao da Nzonzi nije potreban. Sto se tice krila i Under je bio low cost kupovina pa se pokazao odlicnim. Ne sumnjam da ce Monci dovesti dobrog igraca na toj poziciji. Uglavnom covek je u dva prelazna roka skroz transformisao ekipu, tako da ubuduce vise nece biti kupovina po 10+ igraca, vec samo pridodaje 2-3 igraca po potrebi

avatar
AFC
Sunday, 29.07.2018
12:23

Sad ga prodaju za 25, a Arsenalu navodno nisu hteli da ga daju za 35. Strašan veznjak, trebalo bi da se dobro uklopi u Romin tim.