Monako sprema ekspresnu reakciju, Anriju stižu pojačanja iz Mančestera i Madrida!

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.01.2019.
22:58
Izvor: Sportske.net

"Kneževi" su doživeli katastrofu u 21. kolu Lige 1, pa će morati da nastave sa pojačavanjem svojih redova.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Fudbaleri Monaka su večeras doživeli pravu katastrofu na svom stadionu, Strazbur je na "Luju drugom" trijumfovao sa 5:1.

Novajlija Naldo je u ranoj fazi zaradio crveni karton, nisu pomogla ni nova pojačanja Balo-Ture i Fabregas, koji su igrali od starta, moraće "Kneževi" kako stoje stvari da nastave sa kupovinama.

Još se ne zna šta će biti sa Batšuajiem, Čelsi bi najradije da ga proda, nudili su ga Milanu, ali "Rosoneri" želi Pjonteka, Belgijanac je tek rezerva, a verovatno i ne bi mogli da ga otkupe u tekućem prelaznom roku.

Pojavila se priča da je Everton spreman da odreši kesu za napadača Čelsija, ali je za sada sve na nivou spekulacija, zna se samo da Monako nije spreman da ga otkupi, već da ga pozajmi do kraja sezone.

Ipak, drugi igrač iz Premijer lige bi mogao da stigne u Monako, kako prenosi francuski "RMC" Anrijevu ekipu mogao bi da pojača belgijski reprezentativac iz redova Mančester junajteda Maruan Felaini.

Maruan Felaini

Iskusni vezista nije u planovima Ole Gunar Solskjera i sve se više piše o njegovom odlasku sa "Old Traforda", a "Kneževi" će navodno za Felainija ponuditi 15 miliona funti, što bi trebalo da bude sasvim dovoljno.

Još jedno ime se dovodi sve više i vezu sa "Kneževima", a to je krilni fudbaler Atletiko Madrida Želson Martins.

Zelson Martins Gelson Martins

Stigao je Portugalac na "Vanda Metropolitano" letos iz lisabonskog Sportinga, ali za sada nije pokazao da ima kvalitet za neku ozbiljniju minutažu kod Dijega Simeonea.

Tako bi ga "Jorgandžije" rado poslale na pozajmicu, a Monako bi ga još radije dočekao, nema sumnje da bi predstavljao veliko pojačanje za ekipu Tijerija Anrija, koja je pretposlednja u Ligi 1 sa 15 bodova nakon 21 odigranog kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
01:41

Odstupite od Martinsa:-D

avatar
Liverpul Crna Gora
Sunday, 20.01.2019
00:20

Naldo...koja je to rupa, ne mogu da vjerujem da su tog igraca doveli...puz, bulvalno

avatar
Antihepi
Sunday, 20.01.2019
00:03

Ако стварно дају 15 милиона фунти за Фелу,треба им дати Џоунса,Роха или Дармијана приде!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 20.01.2019
13:21

Nek za pocetak ode Fela I da se prostora drugim veznim igracima, trom je za ovaj napad. Odbranu sto si nabrojao bice super ako je se letnjem prelaznom roku rastosiljamo. Roho kad je agresivan, u formi i da biti koristan, Dzouns i Darmijan nisu ni za tribine.

avatar
Antihepi
Sunday, 20.01.2019
13:53

Не треба нам Рохо. Не треба нам играч који је недоступан 3/4 сезоне.