Monako opet prodaje svoje "bisere", da li će Juventus napuniti kasu "Kneževa"?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 21.09.2018.
15:39
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme za novu bombu?

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Poznato je da Monako radi savršen posao kada su transferi u pitanju. Kada dovedu mladog igrača, samo se zapitate za koliko će ga prodati u narednih par godina.

Sada je na red izgleda došao mladi Belgijanac, Juri Tilemans, koji je u Monako stigao prošlog leta za ogromnih 25 miliona evra.

Svi su zapazili ovog mladog igrača još u Anderlehtu i brojni klubovi su ga želeli u svojim redovima, ali je Monako oduvao konkurenciju jer je znao da će kroz koju godinu ovaj igrač vredeti mnogo, mnogo više.

Dvadesetjednogodišnji vezista je pokazao za samo godinu dana u Monaku kakav je potencijal, a kada je ova sezona u pitanju, već je postigao i dva gola za "Kneževe". Ono što ide u prilog Juventusu je što svi znaju da on praktično ne krije da bi voleo da igra za "Staru damu", a ni klub iz Torina ne krije da bi voleo da dovede ovog mladog vezistu, ali da li su spremni da ponude ogroman novac? Pominje se da bi transfer čak mogao da bude i u januaru, da Juventus ne bi čekao naredno leto.

Tilemans je debitovao za Anderleht sa samo 16. godina, a Monako će za njega tražiti ozbiljnu svotu novca i biće spremni da se odreknu ovog igrača jedino u tom slučaju, a poznato je već za kolike pare su odlazili Mbape, Mendi, Bakajoko, Bernardo Silva, Hames Rodrigez, Falkao i ostali... Da li je Belgijanac sledeći?

Tilemans

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Friday, 21.09.2018
21:05

Pa to isto rade Porto i Benfika mnogo duže od Monaka.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 21.09.2018
18:20

Los posao za sve strane ! Bolje ne !!!

avatar
razzorNo1
Friday, 21.09.2018
17:55

Bakajoko, Martial , Karasko , Kurzava , Mendy, Mbape , Fabinjo , Bernardo Silva, Abdenur , Okampos , Kondogbia, Mutinjo, Lemar, Gazel ...itd
ne znam kakve agente imaju al nije im ravan niko u evropi ...ogromna zarada u posljednje 2-3 godine sigurno su preko 500 miliona

avatar
Misosesic
Friday, 21.09.2018
16:44

Ovaj Rus je najpametniji od svih ljudi koji su preuzeli klubove.Čovjek ubi Kes.

avatar
Capitano
Friday, 21.09.2018
19:04

On se samo najbrze opametio. Kad je preuzeo klub trosio je ogromne svote, kada su dovedeni Falkao, Mutinjo i kompanija. Onda promenio politiku i poceo da se oslanja na mlade snage.

avatar
Marco Popovich
Friday, 21.09.2018
20:17

Zeznuli cak i Holandjane po razvitku i prodaji mladih igraca