Monako doveo Čelsijevo čudo od deteta!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 06.07.2018.
21:13
Izvor: Sportske.net

Mladi štoper će karijeru nastaviti van "Stamford bridža", a Monako je u poslednjih par godina lansirao mnoge mlade talente u sam vrh evropskog fudbala.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Džonatan Panzo je imao ponude mnogih klubova poput Borusije Mehengladbah, Frankfurta, Lajpciga i Valensije. On se odlučio da karijeru nastavi u kneževini.

Opšte je poznato koliko mladih igrača, kao i igrača koji su po pozajmicama ima Čelsi. Mnogi od njih nikada nisu, a i verovatno neće obući tamno plavi dres, ali ostaju u klubu i šetaju se sa pozajmica na pozajmicu.

Panzu se to nije svidelo i odlučio je da odabere klub koji rado daje čansu mladim igračima i koji je u poslednjih par godina mnogo tinejdžera afirmisao.

Monako će Čelsiju platiti oko 2,5 miliona funti za ovog sedamnaestogodišnjeg dečaka.

Panzo igra na poziciji štopera i levog beka, on je u Čelsi stigao sa samo devet godina i bio je kapiten reprezentacije Engleske koja je osvojila svetsko prvenstvo za igrače ispod 17. godina.

Mladi Panzo se odlučio da napusti klub kako bi imao više prostora, a i svestan je konkurencije koja je u Čelsiju. Pa ko zna, ako se pokaže u Monaku, možda ga upravo Čelsi otkupi nazad, ne bi bilo prvo put.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Saturday, 07.07.2018
01:32

Razočaravajuće je što izgleda nismo stavili baj-bek klauzulu.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 07.07.2018
10:43

Nisam pogodio Brazil Belgija iako ih je Brazil raskostio, al sam zato pogodio da Roma pobedjuje Celsi 2 razlike!

avatar
foreverblue
Saturday, 07.07.2018
15:26

Zapravo ste nas dobili 3 razlike, ne volim da se pravdam, ali prošle sezone nam je kante bio jedini vezni, a tad je bio povređen u oba meča sa vama, nije bilo ništa posebno pobediti nas u takvom stanju.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 07.07.2018
11:04

Pa ne znamo mi sve detalje transfera na osnovu jedne vesti.