Momka iz Vučitrna je hteo Liverpul, zvao ga je Lajpcig, sudbina ga ipak vezuje za Premijer ligu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.09.2020.
15:44
Izvor: Sportske.net

Nova ponuda.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Milot Rašica, reprezentativac tzv. države Kosovo, rođen u Vučitrnu skrenuo je pažnju na sebe svojim igrama u dresu Verdera iz Bremena prethodne sezone.

Hitronogi krilni fudbaler se tako našao i na radaru Liverpula, koji je tokom sezone pomno pratio njegove partije na "Vezeru".

Ipak, kako se kraj sezone bližio stekao se utisak da bi Rašica mogao da ostane u Nemačkoj, ali ne i u Verderu, posebno jer je delovalo da će sastav iz Bremena završiti u nižem rangu takmičenja.

Uspeli su da opstanu, ali se stekao i snažan utisak da će ipak promeniti sredinu, kao i da će karijeru nastaviti u Lajpcigu.

"Bikovi" su ostali bez Vernera, doveli su Hvanga iz "bratskog" Salcburga, sa Rašicom bi dodatno pokrili odlazak najboljeg strelca, ali izgleda da je 24-godišnjem fudbaleru suđena Premijer liga.

Naime, Aston Vila je poslala ponudu tešku 18 miliona evra na adresu Verdera za njegove usluge.

Čeka se odgovor sa "Vezera", ali nemački i engleski mediji tvrde da je Vila veliki favorit u trci za njegov potpis.

Podsetimo, tim iz Birmingema je angažovao ovog leta za rekordan novac Olija Votkinsa iz Brentforda, ukoliko bi uspeli da presele i Rašicu u svoje redove ozbiljno bi osvežili napad, verovatno i najveću boljku ekipe minule sezone.

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke