Mojes nemilosrdan, Marko "Srbin" leti iz kluba!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.11.2017.
16:36
Izvor: Sportske.net

Škotski stručnjak je nasledio hrvatskog na klupi "Čekićara", a njegov dolazak mogao bi da znači odlazak najvećeg letošnjeg pojačanja.

whufc.com
whufc.com

Povezane vesti

Vest Hem se nakon 11 kola nalazi na 18. mestu na tabeli, u zoni ispadanja. Nakon poraza od Liverpula u minulom kolu od 1:4, Slaven Bilić je dobio otkaz, a ubrzo ga je nasledio bivši trener Evertona i Mančester Junajteda Dejvid Mojes.

Škotski stručnjak će imati pune ruke posla , a pod velikim znakom pitanja je i sudbina razočaravajućeg letošnjeg pojačanja Marka Arnautovića, koji je stigao za rekord kluba od 25 miliona funti u minulom prelaznom roku, ali za sada nije pokazao ništa.

Austrijski reprezentativac srpskog prekla je upisao sedam nastupa (dva sa klupe), a da pritom nije postigao nijedan gol, nije upisao nijednu asistenciju, ali je zato zaradio jedan crveni karton.

Spekluisalo se u medijima da bi mogao da napusti klub već u januaru, ali izgleda da Arnautović neće napuštati "Olimpijski stadion", makar ne ove zime.

On će morati da podigne svoj nivo igre nakon reprezentativnih obaveza, ukoliko se ne dokaže mogao bi da izgubi mesto u timu, čak bi Vest Hem mogao da angažuje i novo pojačanje, ali se prema rečima engleskog novinara Sema Inkersola o prodaji Arnautovića u redovima "Čekićara" ne razmišlja, makar ne još uvek.

Arnautovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shang Tsung
Friday, 10.11.2017
20:25

Bilo je gorih trenera od Mojesa,ja ga ne volim,u seriji je losih rezultata,ali je imao ozbiljan kontinuitet u Evertonu.

avatar
ercov
Friday, 10.11.2017
19:29

Niko ne sumnja u njegove kvalitete ali decko je cist mentol u glavi, bio je takav na pocetku karijere a narocito se secam perioda provedenog u Interu a kako vidim i danas je ostao mentol. Steta a samo kad se setim, kakav je to potencijal bio.

avatar
Friday, 10.11.2017
19:01

Mojes nije klasa, to je bar dokazao mnogo puta. Bazirao je Everton na odbrani, dostigao maksimum, zaradio transfer u Man U i to mu je vrhunac karijere. Glupost karijere je kada je Vidicu rekao da gleda snimke i uci fore od Jagelke, ovaj moze dan danas privatne casove da mu daje iz odbrane. Mozda ce imati neke rezultate ali ni slicno ono sto je Slaven radio u prvoj sezoni a ruku na srce Vest Hem i nije ekipa za top u Engleskoj, oni su ona ekipa od 8 - 12 mesta.

avatar
AstorRed
Friday, 10.11.2017
21:59

Pa koliko su placali mogli su da naprave top ekipu a ne da dovode ayewa,arnautovica i fergulija ,20vamo 30 tamo umesto da su to grunuli za neko top krilo ..

avatar
Stratford
Friday, 10.11.2017
18:44

Opravdano. Ništa nije uradio, ostavio je ekipu na cjedilu protiv Southamptona, danas na treningu odbio da trči 'jer je umoran'.. Za 110 hiljada funti sedmično ti bi meni letio!

avatar
Plava Horda
Friday, 10.11.2017
18:28

Ovaj ce ih dotuci.

avatar
lonchy2909
Friday, 10.11.2017
17:54

Mojes sada moze prevesti svoje ljude od poverenja iz Sunderlenda u west hem. Bas ce biti zanimljiv prelazni rok. Kada je dolazio u Junajted, imao sam vjeru da ce moci nastaviti Fergijevim putem. A on se prepao, I otjerao sve fergijeve trenere I doveo svoje iz evertona. Unazadio trening, bunario na van persija, I umjesto da polako zamjeni veterane I pokupuje sta mu treba......

avatar
Friday, 10.11.2017
18:48

Neka se vise ne ponovi. (;

avatar
Friday, 10.11.2017
21:33

Slazem se. Ne smes iskljuciti cinjenicu da su drugi timovi daleko jaci, a imamo vise nego ikada pretendenata na titulu. Van Gal je promasaj, sa Murinjom je malo bolje. Potrebno je otkloniti defanzivan nacin igre tamo gde za njim nema potrebe. Nije takav bio pre. Njegova filozofija je dozivela promene.

avatar
Friday, 10.11.2017
20:39

Нек се не понови, али ни после њега под Ван Галом и Мурињом (бар за сад) нисмо повратили сјај који смо имали док смо били под Фергијем !