Mojes bi da skine Bilićeve fleke, najplaćeniji fudbaler napušta "Čekićare"?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 11.01.2018.
14:59
Izvor: Sportske.net

Škotski strateg je nasledio hrvatskog na klupi Vest Hema, a sada će u zimskom prelaznom roku pokušati da popravi situaciji u klubu iz Londona.

whufc.com
whufc.com

Povezane vesti

Vest Hem ne pruža partije kakve su se očekivale ove sezone, Slaven Bilić je platio ceh, a sada Dejvid Mojes pokušava da izvede ekipu na pravi put.

Da bi to učinio, definitivno će morati da se aktivira u prelaznom roku, a pre pojačanja, želi da se reši nekolicine fudbalera.

Jedan od njih je i najplaćeniji fudbaler "Čekićara", bivši fudbaler Mančester Junajteda i Real Madrida, Havijer "Ćičarito" Ernandez.

Meksikanac je stigao kao veliko pojačanje na "Olimpijski stadion" minulog leta, nije u prvom delu sezone opravdao očekivanja, postigao je četiri gola na 17 upisanih nastupa u Premijer ligi.

Mojesa brine loš balans u ekipi koju mu je ostavio Bilić, smatra da Vest Hem ima previše napadača, a premalo kvalitentih defanzivaca i to namerava da promeni.

Tako bi "Ćićarito" mogao da potraži novi angažman, a njegov odlazak oslobodio bi prostora za plate, kako je najplaćeniji u redovima Vest Hema sa 115 hiljada funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke