Mođi tvrdi, Milan uskoro dobija veliko pojačanje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 24.10.2019.
23:26
Izvor: Sportske.net

Argentinac je bio na pragu transfera ovog leta, ali kod komšija.

EPA/LUCA ZENNARO
EPA/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Lućiano Mođi je ostao upamćen kao čovek koji je završavao poslove za Juventus "iza scena" tokom već famoznog Kalčopolija. Posle velikog skandala nekadašnja alfa i omega po pitanju transfera nema neku ulogu u italijanskom fudbalu, ali tamošnji mediji ne propuštaju da izvuku neku izjavu od njega.

Najnovija informacija se tiče Milana, Mođi tvrdi da će Rodrigo de Paul uskoro obući boje "rosonera".

"On je trebao da potpiše za njih na početku šampionata, ali zbog hiljadu razloga je to propalo. Ipak Milan ga i dalje drži na oku, sigurno će otići tamo. On je pravi kalibar za rosonere", izjavio je Mođi za italijanske medije.

Frojler De Paul Udineze Atalanta

Argentinac je pre nekoliko nedelja potpisao novi produžetak ugovora sa Udinezeom, saradnja sa "zebretama" mu ističe tek za pet godina. Za De Paula se pored Milana itekako interesovao i Inter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 26.10.2019
11:08

Ама ко више пита овог Мођија било шта? Човек је доказани криминалац и не би смео да се пита било шта нити да некога саветује!

avatar
REVØLT
Friday, 25.10.2019
07:34

Ne bih imao nista protiv.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 27.10.2019
21:19

ovo veceras je pokazatelj svega sto sam pricao....cak si i ti iste teze imao....klub nam je mrtav! Ja ipak ostajem simpatizer jer nije nemoguce da se vaskrsne....kroz nekih pet sest godina ali je moguce....i naravno uz prave ljude na mestima koja ih trebaju! Pripisivace se treneru svaki neuspreh ali ja msm da je ovo ne poraz od rome nego licni poraz ljudi koji funkcije obavljaju tako da nisu za bolje od 10 pozicije! Maldini je razapet izmedju igraca i zavestanja oca...naklonosti prema klubu...ali jedino iskreno je to sto je godinama bio van stadiona znajuci da se na cizmi igra fudbal izmedju tri tima...a tu milana nije bilo! Sada....realno ja kao laik znam kako milan mora da igra...da li moze to msm da ne moze....u klubu se nalaze mozda dva imena koja mogu dres da obuku...ostali na turisticki obilazak i otpustanje iz kluba bez nadoknade! kako nadoknaditi nekom nesto ko nije dao ni deseti deo onog za sta se prodavao???! Klub ako odustane od golmana....mozda levog beka jer se vidi da ima zelju da odigra i ono sto mu nije nalozeno...ako ne vrati kutronea za novi pocetak...moze da se zatvori! Svi ostali su na prodaju...zao mi je kaldare jer nije imao vremena za igru ali i on spada tu..suso 20...paketa 35....stoperski par za 80-90....bek levi i oba desna za 50-60....devetka za 35-40...da ne duzim...peglati knjige i dovesti likove koji su kao ernandez nepravedno zapostavljeni...a msm da se moze od leta naci 11 takvih koji ce znati gde su dosli i s kojim ciljem....ne ciljem dizanja kluba nego svoje karijere...sto mu dodje na isto kad malo bolje pogledas!

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
19:21

A i Fabia bi mogli malo da konsultuju:-D Zasto da ne i Zakeronija i Alegrija.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 29.10.2019
14:35

to je tacno....jake utakmice su ispit za one koji zele da igraju....msm da ernandez moze da igra beka....ovo sto on gresi je nista koliko nam lose stoji desni bek i cak stoperski par...nznm verovatno nema nista od vracanja kutronea jer bi to bio pucanj u nogu uprave....sebi naravno! Ali da postoji sansa da se spasu postoji...mora se malo razmisliti kako je milan igrao pod karlom i sakijem i takav milan praviti...formacijski naravno!

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
02:16

Kutronea svakako nazad, to sam i ja napisao pre neki dan. Ti bi vec prodao Ernandeza ili ipak mislis na Rodrigeza? Kod Tea me nervira to sto je i on sklon greskama u odbrani, na roli u napadu mu svaka cast, ali, i veceras im je svojom neopreznoscu ''otvorio'' jedan napad u kojem su imali veoma opasnu sansu. Sve ovo sto mi pisemo je samo tako da bismo nesto pisali, klub je u takvom rasulu da mi nismo verovatno jos ni svega svesni, ne mogu jedna ili dve pobede (ili dobra na igra na momente onda kad se ne pobedjuje) to da zabasure, a tek.dolaze one najteze utakmice i oni najjaci rivali uz Inter...

avatar
The_Matrix
Friday, 25.10.2019
00:34

Inter ga je pratio dok je Spaleti bio trener, Konte ga nije zeleo ni jedne sekunde