Moderni fudbal, evo ko je "naredio" Pogbi da ostane u Junajtedu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.09.2019.
08:47
Izvor: Sportske.net

Da li je istina, teško je reći, ali ako se sve bude odvijalo po planu, jasno je da su umešali prste...

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Engleski mediji doneli su danas senzacionalnu priču. Naime, prema njihovim informacijama Pogba je bio prinuđen da ostane u Junajtedu, nakon posredovanja "Adidasa".

Francuz ima sjajan desetogodišnji ugovor sa "Adidasom", ova kompanija je navodno delovala kao "pismejker" u situaciji kada je Pogba želeo da napusti klub.

Ubedili su ga da ostane makar još sezonu, a razlog je jasan. Iako je i Real u "Adidasovom" timu, bez Pogbe bi, Mančester Junajted, takođe čedo ove kompanije ostao bez glavne zvezde i najvećeg marketinškog mamca.

Real na drugoj strani ima Azara i Bejla kao globalne zvezde, pa je kompaniji bilo u interesu da Pogba ostane deo "Đavola".

Naravno, moguće je da su u pitanju samo priče, ali, recimo i to da Pogba ima ugovor sa Adidasom od oko 40 miliona evra za 10 godina.

Junajted nije uspeo da obezbedi drugu superzvezdu koja bi u marketinškom timu zamenila Pogbu, pa će, verovatno on sačekati do narednog leta i promeniti sredinu.

Pogba je propustio internacionalni vikend zbog povrede, Solkjer se nada da će biti spreman za sledeći meč, za šest dana protiv Lestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 09.09.2019
23:05

Tu izgleda samo rezultati i plasman na tabeli nisu važni.Gledaćemo ga kako se vuče po terenu i gubi lopte.Ili prodaja kluba ili da se najuri Vudvord.Do tada mi ćemo da gledamo kako nas tuku Palas i njemu slični.

avatar
Offside
Monday, 09.09.2019
16:59

Nemaju ti naslovi veze sa mozgom!Jedino u slucaju da Pogba ima u ugovoru neku klauzulu o odlasku oko kojeg se delimicno pita i Adidas pa da ova prica i ima smisao,ovako ovo je totalna glupost.Kompanija koja zastupa igraca nema veze sa njegovim izborom sredine a najbolji primer je Ronaldo koji je zastitno lice Najkija a igrao je u Realu koji ima sponzora Adidas.Da su ga ubedili da ostane,sumnjam,jednostavno niko ga nije zeleo,tacnije niko nije hteo da plati toliki novac za njega,zato je i ostao.

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 09.09.2019
14:58

Znaci da ce u MANU do sledece sezone morati dovesti novu zvezdu, koja ce da ga zamjeni u marketingu.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.09.2019
13:10

Moderni "fudbal" , ako zelimo da budemo korektni ...