Mladić iz Santosa izabrao PSŽ ispred Čelsija i Barse?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.02.2017.
11:55
Izvor: Sportske.net

Čelsi, PSŽ i Barsa su trenutno zainteresovani za mladog igrača Santosa, videćemo gde ćemo njega gledati naredne sezone.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

19-godišnji fudbaler Santosa, Tijago Maija, mogao bi da promeni sredinu na leto i da pređe u neki evropski klub.

Mladi reprezentativac Brazila je prošle godine bio jedan od najstandardnijih fudbalera Santosa, a istakao je da ima ponuda iz Evrope.

"Gde bih igrao u Evropi?

Moj odgovor je uvek PSŽ. Pitate me zašto ne Barsa ili neko drugi? Zato što je Markinjoš u PSŽ-u, on je moj veliki prijatelj"
, rekao je Tijago Maja.

Videćemo šta će odlučiti na kraju, ponuda uglavnom ima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Monday, 06.02.2017
18:04

Ako je toliko kvalitetan koliko kazu doce vrijeme i za Barce i za Reala i za Mncestera i sve druge. Najbitnije mu je da igra redovno sa 19 god. Za 4 god opet ce imati tek 23.

avatar
ProudKnight
Monday, 06.02.2017
14:02

Pa realno, tu ima najveću šansu da dobije koji minut, poznavajući Emerija s jedne strane, te kvalitet PSG s druge strane. U Realu, Barseloni, Bajernu, Juventusu, pa i Čelziju bi teško mogao da igra prvi tim, jer su to sve timovi koji imaju svojih prvih 11 i dobijao bi šansu na kašičicu. Real npr.na klupi ima mnogo talentovanijih fudbalera, od ovog momka, kao što su M.Asensio, Mariano, Kovačić, nekolicinu talentovanih mladih fudbalera na pozajmicama, a koji će se vratiti sl.sezone i nijedan od njih nema više od 23. godine, dakle pred njima je budućnost, a da ne pominjem da su tu i Isko, Džejms, Vaskez, Morata, koji takođe nemaju više od 25.godina. Sem nekolicine standardnih prvotimaca, ostatak ekipe je izuzetno mlad i tek treba da dožive najbolje fudbalske godine, zato i ne čude odluke Zidana da ne kupuje mnogo od kako je došao. Jednostavno, nema mnogo fudbalera koji mogu unaprijediti igru, izuzev možda jednog top napadača, koji će da rešeta. Barselona takođe, ima nekolicinu mladih fudbalera koji su kupljeni u prošlom prelaznom roku, nekolicinu na pozajmicama i oni se tek uklapaju u sistem Barselone, a ne igraju mnogo, kada su Iniesta i Buskec, kao i napadački trio, zdravi. Čelzi ima pobjednički tim, prvih 11 koji kidaju u premijer ligi sve pred sobom. I u Bajernu je ista priča, ljudi mogu dvije konkurentne ekipe stvoriti koliko vrhunskih fudbalera imaju. Juventus bi mu možda i pružio neku šansu, mada je i to na tankom ledu. Tako da je PSG koji se muči ove sezone, svakako najbolji izbor od gore pomenutih i još ovih par koje sam ubacio. Iako mu je možda najbolje bilo da je došao npr. u Viljareal, Sevilju ili R.Sosijedad, koji trenutno igraju odlično, konkurišu za Evropu, a imao bi prostora za napredak, jer bi mu španska liga sigurno najbolje legla, s ozbirom na mentalitet, konstituciju i tehniku.

avatar
Joey Barton
Monday, 06.02.2017
13:39
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 06.02.2017
12:58

Gde ce u barsu da greje klupu kao turan,rakitic,digne i alkaser

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 06.02.2017
13:35

Pa i u Realu neki dobri igraci greju klupu,ne mogu svi da igraju u prvoj postavi. A i Realova klupa je jaca od Barsine...

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Monday, 06.02.2017
15:48

Greju klupu,a svi redovito igraju