Mitar ušao u avion, sve spremno za promociju! Da li je Partizan prerano odustao?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.01.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net

Dilema više nema, kako smo ranije i najavili, Aleksandar Mitrović se vraća na mesto uspeha.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ono o čemu smo još jutros pisali, da se Aleksandar Mitrović vraća na pozajmicu u Anderleht, večeras dobija potvrdu.

Najnovije informacije sa Ostrva, kao i iz Belgije, govore da je popularni Mitar spakovao kofere i da se privatnim letom zaputio u Brisel, gde će do kraja večeri biti promovisan u Anderlehtu.

Tako je okončana višenedeljna neizvesnost oko toga gde će Mitrović nastaviti karijeru, Njukasl je želeo da ga proda, čekala se odgovarajuća ponuda od 15 miliona funti, a kako ona nije stigla, odlučeno je da se ipak prihvati zahtev iz Anderlehta da Mitrović proleće odigra u njihovom timu.

Podsetimo, u početku je i Partizan bio zainteresovan za istu opciju, želeli su crno-beli da svog nekadašnjeg napadača vrate na pozajmicu, kako bi im pomogao tokom evropskog proleća, ali Njukasl ih je odbio, baš zbog želje da se sačeka klub koji bi otkupio njegov ugovor.

Isti odgovor je najpre i Anderleht dobio, ali očigledno u Briselu su bili uporniji nego u Humskoj i danas je njihova velika želja i realizovana.

Podsetimo, Mitrović je iz Partizana otišao najpre u Anderleht, gde je ostavio odličan utisak, posle čega ga je angažovao Njukasl, ali u mandatu Rafe Beniteza, za Mitrovića nije bilo velike minutaže.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Wednesday, 31.01.2018
20:13

da li ste realni sa naslovom? mi nemozemo njemu platu da ispratimo, anderleht moze ....... sem toga da li bi mitar pre dosao u partizan nego u anderleht?

avatar
Wednesday, 31.01.2018
20:01

Mitrovic ima platu od 70 000 e nedeljno .. to partizan ne moze da plati a anderleht moze ... ne pisite gluposti.. jer kada klub salje igraca na pozajmicu, ne pada im na pamet da mu jos i placaju oni dok igra za neki tamo klub ...

avatar
AS7
Wednesday, 31.01.2018
19:15

Pametan potez Mitrovica.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 31.01.2018
19:12

famozni rafa oink oink

avatar
Wednesday, 31.01.2018
18:22