Mitar progovorio o svojoj sudbini

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.05.2018.
19:12
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac otkrio je kakve su njegove zamisli ali daleko od toga da će sam odlučivati gde će nastaviti karijeru.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Sutrašnja finalna utakmica plej-ofa za plasman u Premijer ligu između Aston Vile i Fulama imaće poseban značaj za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Mitar je napravio sjajan potez dolaskom na šestomesečnu pozajmicu u Fulam i nema nikakve dileme da bi plasman u elitu sa "Kotidžerima" predstavljao krunu odlične polusezone.

Srbin je bio preokobrojan u Njukaslu ali na "Sent Džejms Parku" ni danas nisu spremni da se tek tako odreknu 'Mitrogola'.

Spekuliše se da su "Svrake" spremne da puste napadača "Orlova" ukoliko se javi neko sa ponudom koja će se kretati između 15 i 20 miliona funti.

Logično bi bilo da Fulam ima prednost, a izgleda da ni Mitar ne bi imao ništa protiv da ostane na "Krejven Kotidžu" ukoliko se obezbedi plasman u Premijer ligu.

"Svidelo mi se vreme provedeno ovde ali ne znam šta me čeka u budućnosti. Ostanak? Zašto ne, moguće je", kazao je Mitrović.

Jasno je da će ishod sutrašnje utakmice biti ključan za budućnost Fulama i Aleksandra Mitrovića. Klub bi plasmanom u Premijer ligu zaradio ogroman novac i sigurno bi mogao da priušti sebi Mitra, a onda bi i Srbin imao veliku motivaciju da u dresu "Kotidžera" nastavi sa dobrim partijama u engleskoj eliti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 25.05.2018
21:42

Ako udju u prvu ligu siguran sam da ce ga zadrzati a to bi bila najbolja opcija i za njih i za njega kada ga Benitez ne zna cijeniti a mozda se pojavi i neki veci klub