Mitar na izlaznim vratima "Sent Džejms Parka", spremna mu i zamena!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.01.2018.
21:42
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac će do kraja prelaznog roka najverovatnije promeniti sredinu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Preneli smo danas, prema informacijama koje ima "Skaj Sports", Aleksandar Mitrović se nalazi na radaru Vest Bromvič Albiona.

Srpski napadač nije u planovima Rafe Beniteza ove sezone, priliku su pre njega dobijali i Dvajt Gejl i novajlija Hoselu, Mitrović je upisao svega šest nastupa u Premijer ligi, svih šest sa klupe, dok je samo jednom startovao u Liga Kupu.

Učinak od dva gola za pomenutu minutažu i nije tako loš, ali sve je jasnije da će bivši fudbaler Partizana promeniti sredinu ove zime.

VBA se poslednji uključio u trku, u nastavku više o svemu tome.



Sada se u engleskim medijima pojavila i informacija da Njukasl planira da angažuje novog napadača, što bi značilo da za Mitrovića više nema mesta.

U pitanju je fudbaler Evertona Sandro Ramirez, bivši fudbaler Barselone, koji je minulog leta stigao u Englesku.

Sandro se nije najbolje pokazao u dresu "Karamela", ali Benitez očigledno veruje da bi mogao da izuče najbolje iz njega, kako je za pozajmicu bivšeg fudbalera Malage spreman da izdvoji i dva miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 22.01.2018
09:02

Bolji je Mitrovic od Ramireza sigurno,ali je druga stvar sto Benitez forsira zemljake.Ionako je bolje za Mitrovica da ode negde gde ce dobiti priliku i postati standardan prvotimac,nego kod Beniteza da greje klupu.

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 21.01.2018
23:13

Sandro Ramirez ne moze da igra u Engleskoj,Spanija je za njega.Mitrovic sa jednom nogom je korisniji.

avatar
Le Tissier
Sunday, 21.01.2018
23:04

Od pet Spanaca u ekipi Benitez je doveo cetiri, ovo ce mu biti peti. Jedan od onih trenera koji se dogovara i ugradjuje u transfere sa svojim sunarodnicima. Da ne pominjem to koliko je Mitrovic vise pokazao od ovog iako je imao mnogo manje sansi za tako nesto.