Mitar hoće da uživa, a o transferu?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
15:47
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac progovorio o budućnosti nakon velikog uspeha ostvarenog sa ekipom Fulama.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana i Anderlehta Aleksandar Mitrović uspešno je završio svoju misiju u ekipi Fulama, pošto je "Kotidžerima" pomogao da se domognu plasmana u Premijer ligu.

Tim Slaviše Jokanovića u subotu je slavio na "Vembliju" protiv Aston Vile pa će u narednoj sezoni posle četiri godine ponovo igrati u elitnom rangu takmičenja.

Mnoge je posle velikog uspeha zanimalo da li će Fulam otkupiti ugovor Aleksandra Mitrovića koji je prethodne mesece proveo na "Krejven Kotidžu" kao pozajmljeni igrač Njukasla.

Upitan šta ga čeka u budućnosti Mitar je bio prilično jasan.

"Ne znam. Podrazumeva se da sam srećan ovde. Imao sam četiri najbolja meseca u karijeri. Videćemo šta će se dalje događati. Još uvek sam igrač Njukasl junajteda, imam još dve godine ugovora tako da ćemo videti", rekao je Mitrović za "Skaj Sports".

Ono što srpski internacionalac već sada zna jeste da ga vrlo brzo čekaju nove obaveze.

"Sada želim da uživam. Imam jedan dan za odmor, a potom me čeka naporan rad. Moj agent i ljudi koji pregovaraju sa klubovima su tu i videćemo šta će biti. Samo želim da uživam u trenutku, jako sam srećan", poručio je Mitar.

Srpski internacionalac poručio je da ne sumnja da će Fulam biti uspešan u Premijer ligi.

"Oduševljen sam načinom igre, saigračima i članovima stručnog štaba. Svakim delom kluba. Navijači su nam mnogo pomogli i smatram da sam igrao verovatno najbolji fudbal u svom životu. Uživao sam", zaključio je Mitrović.

Sada ostaje da se Mitar okrene obavezama koje će imati u reprezentaciji Srbije. Selektor Mladen Krstajić već sutra okuplja "Orlove", a početkom sledećeg meseca biće odrađena završna faza priprema za Mundijal u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 27.05.2018
17:46

Bice mnogo zanimljivo gledati Jokana sledece sezone u PL. Verujem da Mitrovic ostaje. Eto dobio sam jos jedan tim za koji cu da navijam. Vec godinama ne mogu da nadjem nijedan tim pored Celsija koji mi je bar malo simpatican a on je sve vreme bio u istom naselju :)