Misterija Grizman? Igrao je "samo jedno leto", biće žrtvovan?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.03.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

On nije igrač kakvog je Barsa očekivala. Čija je krivica i šta je plan kluba?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Izgleda da niko nije zadovoljan, ni Grizman, ni Barselona, ni, što je najvažnije Mesi.

Iako je dočekan kao velika zvezda, Francuz nije do sada opravdao očekivanja odnosno uloženi novac.

O čemu se radi?

U Barsi smatraju da ne rešava utakmice poput Suareza, da nije igrač koji je sposoban da iskorači iz Mesijeve senke. Bilo je dobrih momenata, ali je čudno da recimo Brajtvajt koji je tek stigao kao ispomoć deluje eksplozivnije i ima mnogo više samopouzdanja u Francuza.

Navodno ni Grizmanu ne odgovara pozicija, smatra da igra predaleko od gola, da ima malo lopti, i da je to osnovni problem.

To nas dovodi do zamisli, odnosno strategije Barselone. Kako bi ispunili želju Mesiju, u krajnjem slučaju ponudiće Grizmana Parižanima u zamenu za Brazilca, samo to neće ići lako. Leonardo i dalje smatra da je Nejmar vredniji od Grizmana, na kraju napadač Barselone je plaćen 120 miliona, plus pitanje je da li Grizman želi da igra u domovini, iako bi mogli da mu garantuju veći novac nego što prima u Barseloni.

baner

U svakom slučaju, na svojevrsnom je ispitu do kraja sezone, ali ako ovako nastavi, sigurno je da će Katalonci razmišljati o tome da prikupe novac za pojačanja tako što će prodati Grizmana posle samo sezone na "Kamp Nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 09.03.2020
23:55

Hahahaha, Realovi vise od pola ekipe su promasajj i niko nista, a dok Barcini mozda samo jedan, i svi kritikuju! Dembele i kutonjo su kupljeni odprodaje Nejmara, tu barca nije vadila pare iz dzepa, jedino za Grizmana je izvadila 120 miliona, ali barca je prodala viise njih igraca, po 10, 20, 30 miliona, tao da i tu nije sve izvadila iz dzepa, ali barca je svima u oku! Barcini igraci nisu promasaj, barca e prva u La Ligi, igra u LS, tako da je barca u vrhu! Dembele se dobro pokazao, ali ga povrede muce, Grizman ima odlican ucinak, dao je puno golova i puno asistencije, tako da je on dobar igrac, bio bi jos bolji da igra svoju poziciju! Kutinjo je lepo poco, ali bivsi barcin trener nije imao sluhaza njega, i onda su dali Kutinja na pozajmiicu, on je jis uvek barcin igrac tako da barca nije napravila promasaj! Real je napravio ogroman promasaj, 120 miliona plus bonusAzar jedan gol tri asistencije i povredjen skoro celu sezonu, oni mladi realovi igraci se i nevide a dobro placeni, od mladih igraca je real puno njih poslao na pozajmicu a placeni su preko 50 i 60 miliona, eno i Jovica ne igra 60 miliona plus bonusi, tako da je Real bacio 500 miliona eura a igraci se nevide, to je promasa, a ne barcin!

avatar
Uncounquered
Monday, 09.03.2020
21:20

Dembele, Kutinjo, Grizman...skoro 400 miliona bacenih u nepovrat.

avatar
P. S.
Monday, 09.03.2020
20:10

Ni senka onoga fudbalera za koga sam govorio da ga ni slučajno ne treba dovesti u Barsu.

avatar
zeks
Monday, 09.03.2020
17:16

Grizmanu samo nedostaje bolja realizacija,dobro je igrao sa Mesijem i Suarezom. Svi nesto krive Malkoma,Kutinja,Demebela pa sad i Grizmana a prave se slepi na pravi problem Barse a to su Pike i Buskec,koji su zadnje dobre partije pruzali 2015-te i od tada su glavni krivci u svim velikim debaklima ekipe

avatar
xman
Monday, 09.03.2020
14:56

Barselona posle Mesija ce izgledati upravo ovako..skupa pojacanja bez rezultata, dok budu imali slave i para..onda pad u prosjecnost

avatar
Monday, 09.03.2020
14:50

Gluposti, 14 golova uopšte nije loš učinak s obrizom da ima još dosta da se igra. Još ne igra na svojoj poziciji nego ga guraju na krilo. Gde je Azar? Najveći promašaj u poslednjih 10 godina...

avatar
Opet Anonymous
Monday, 09.03.2020
13:46

Pa naravno da Neymar vrijedi daleko vise pogtovo sto se tice marketinga

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Monday, 09.03.2020
12:48

Dembele, Coutinho i Griezman plaćeni 350 miliona i niko od njih nije opravdao uloženo. Bukvalno su pare od Neymara + 100 miliona potrošeni na najgori mogući način. Sada te igrače nude kao kusur drugim timovima, a svi koriste lošu formu tih igrača da im maksimalno moguće smanje cijenu. Mislim da nijednog od ove trojice sada ne mogu prodati za više od 70m (možda Griezmana mogu za 80-90), a ako ih računaju kao kusur svaki tim će da ih cijeni 10-20 miliona manje

avatar
Jasminn
Monday, 09.03.2020
12:39

Nijedan ali ni jedan igrac nece uspjeti na toj pozicicji lijevog krila da daje puno golova i to je to. Prvo krilo si a ne centafor, a drugo i jos bitnije igras skrozzzzzz na drugoj strani terena u odnosu na Messija. Na kojeg logicno ide 90% lopti. I sta sad ti sa ono malo lopti sto ne ode Messiju i ne ode centaforu pa eto nekin slucajem dodje tebi, ti treba da das 30-40 golova u sezoni. Hajmo nela racunica. Messi da 50ak, Suarez da 40ak i sad ti trebas dati isto tako? Pa to je preko 100 golova samo njih 3.

avatar
No rules
Monday, 09.03.2020
12:25

Barsa je pohotna, novac bez strategije ne znaci nista.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 09.03.2020
12:02

Lik je promašaj kao i Dembele i Kutinjo,a plaćeni preko 100 miliona.Bukvalno su oteli ta tri igrača od predhodnik klubova i sada im se to na neki način vraća.Jako loše procene za dovodjenje igrača od strane uprave.

avatar
Mirjevac
Monday, 09.03.2020
19:58

Hahahaha, ukrali a platili pa prepatili, kakva je to kradja ako platis i to dobro? Grizman ima dobar ucinak, Dembele isto tako, Kutinjo je isto imao dobar ucinak, ali bivsi barcin trener nije znao sa njim! Dembele nije kriv sto je povredjen , to se desava, Grizman nije kriv sto nema spice igraca on nije spice igrac, Kutinjo nije kkriv sto Valverde nije znao sa njim! Tako da sve to sto ovi gore pisu nije tacno, vec sve samo lupetanje!

avatar
P. S.
Monday, 09.03.2020
20:17

Dortmund jedva dočekao da se otarasi Dembelea, pogotovo za te pare. Kutinjo samo što nije štrajkovao glađu da ga puste u Barsu, a Grizman je hteo da zbriše godinu dana ranije, ali se eto kao smilovao da ostane još jednu sezonu u Atletiku. I kako je to onda Barsa bukvalno otela ta tri igrača od njihovih klubova?