Mislili ste da Realu treba napadač? Prevarili ste se, ovo je prioritet!

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.10.2018.
14:10
Izvor: Sportske.net

Madriđani uskoro kreću u akciju.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Real Madrid već sada razmišlja o januarskom prelaznom roku.

On nije baš tako daleko, a i rezultati od početka sezone nagoveštavaju da ćemo videti neke promene u igračkom kadru "Kraljevskog kluba".

Letos je otišao Ronaldo i svi su smatrali da je potrebna prava zamena za njega, ali u Madridu ne brinu o napadu već o - odbrani.

Marka tvrdi da je potrebno pronaći alternative Ramosu i Varanu, te da Naćo i Valjeho ne ulivaju poverenje nikome u klubu.

Real je pogledao prvo u svom dvorištu i zapazio tandem gradskog rivala Atletika Hozea Himeneza i Lukasa Ernandeza.

I ne samo to, "Merengesi" pažljivo prate situaciju i oko Samjuela Umtitija, procurile su informacije da je Real zapravao činio konkretne poteze kako bi doveo Francuza na Santijago Bernabeu.

Pravo je pitanje - da li su to realne mete za "Kraljevski klub" iako znamo da tako nešto maltene ne postoji u fudbalu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 13.10.2018
22:07

Odbrana nije problem mislim uvijek je bilo malo slabosti u njoj ali to je zbog Marsela i Karvahala koji igraju vise u napadu nego u odbrani i nepostoje dva stopera u svetu koji bi to mogli da nadoknade.Problem je u špicu 9-tki koja hoće da igra kao vezni igrač i cesto pravi problem svom veznom redu jer se prečesto vraća i kampuje na sredini,krila ne ulaze na njegovu poziciju i onda vezni red nema rešenja nego se bezidejno dodaju dok se dotični ne vrati na svoju poziciju.

avatar
Tata Messi
Saturday, 13.10.2018
16:19

Umtiti u Realu?Nerelano cak i za FM

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 13.10.2018
14:44

Odbrana nije nikad bila toliko zategnuta ali je napad bio toliko dobar da odbrana nije toliko trpela tako da nije sve do igraca jer je taj naco obavljao uvek dobar posao kad mu se pruzi sansa kao i Lukas Vaskez dok su u sustini prosek i limitirani igraci.