Miraljas i Pjaca uskoro u Fiorentini?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 03.08.2018.
16:47
Izvor: Sportske.net

Fiorentina pokušava značajno da pojača tim do kraja prelaznog roka.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Kevin Miraljas je na korak od Fiorentine. Juče smo preneli da ga je novi trener uklonio iz prvog tima, a izgleda da je upravo razlog njegov potencijalni odlazak iz kluba.

Tridesetogodišnji Belgijanac je neprepoznatljiv, pa je drugu polusezonu proveo na pozajmici u Olimpijakosu, a sada će verovatno zauvek napustiti Everton. Dolazak Ričarlisona za rekordnu svotu novca je još jedan od razloga zašto Miraljas napušta klub, a Fiorentina želi da mu pruži šansu da se vrati u staru formu.

Ono što je zabrinulo navijače Fiorentine je mogućnost da odustanu od mladog Hrvata, Pjace, ali i klub i agent su potvrdili da dolazak Miraljasa ne znači da oni odustaju od igrača Juventusa.

Pjaca je nezadovoljan u Juventusu i pokušava da nađe novi tim u kome bi imao značajniju minutažu. Najbliži u trci za ovog fantastičnog krilnog napadača je upravo Fiorentina koja pokušava da ga dovede na pozajmicu, uz pravo otkupa po završetku iste.

Agent je preneo da trenutno postoje mali problemi na relaciji Juventus-Fiorentina, ali da će se to vrlo brzo rešiti, kao i da bi do kraja prelaznog roka Pjaca verovatno nosio ljubičasti dres.

Takođe, agent je potvrdio da su brojni klubovi zainteresovani za usluge dvadesettrogodišnjeg Hrvata, ali da je Fiorentina najbliža njegovom potpisu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 03.08.2018
17:28

Pjaca ide u Fiorentinu, a narednog ljeta uz doplatu Juventusa, u suprotnom pravcu ide Kijeza.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 03.08.2018
16:57

Zao mi je Pjace nije dobio postenu sansu u Juveu Steta zbog tih povreda