Minulog leta bio meta Arsenala, ovog bi mogao da završi u Francuskoj

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.05.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi renomirani "L'Ekip" na "Park Prinčeva" bi ovog leta mogao da stigne defanzivac.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

PSŽ igra sezonu za zaborav, dosad su se domogli trofeja u Liga Kupa, kako stvari stoje u vitrine će staviti i trofej Kupa Francuske, ali to definitivno nije dovoljno za apetite bogatih vlasnika.

Monako će izvesno prekinuti njihovu dominaciju u Francuskoj, na korak su od osvajanja titule, a iz Lige šampiona su Parižani ispali na poražavajuć način, nakon pobede u Parizu nad Barsom od 4:0, poraženi su na "Kamp Nou" sa 6:1, te su se našli na tamnoj strani istorije elitnog takmičenja.

Emeri će najverovatnije dobiti poverenje uprava i predvoditi klub i naredne sezone, a jasno je i da će španski stručnjak angažovati nekoliko pojačanja.

Prvo od njih mogao bi da bude levi bek Volfsburga Rikardo Rodrigez.

Švajcarski reprezentativac će definitivno napustiti redove "Vukova" na kraju ove sezone, kako će se ekipa sa "Folksvagen arene" u poslednja dva kola boriti da opstane u Bundesligi, imaju samo dva boda više od HSV-a koji je prvi ispod crte.

To definitivno ne ispunjava njegove ambicije, a jasno je da bi lako mogao da pronađe daleko bolju sredinu, letos je na stolu imao ponude Arsenala i Napolija, ali je ipak ostao u Nemačkoj.

Netherlands Soccer Champions League

Sada će se to izvesno promeniti, a njegova naredna destinacija mogao bi da bude PSŽ, koji je navodno već uspostavio kontakt sa upravom Volsfburga,  spreman je da plati 22 miliona evra i tako aktivira otpusnu klauzulu koja se nalazi u igračevom ugovoru.

Konkurenciju bi mogli da imaju u Interu, ali je navodno uprava "Neroazura" spremna da ponudi samo 14 miliona evropskih novčanica za njegove usluge, što svakako nije dovoljno.

Na "Parku prinčeva" u Rodrigezu vide zamenu za Maksvela, koji će najverovatnije napustiti klub na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke