"Milionerima" se usladilo - Dortmund bi ponovo da otme od Pepa, želi i Džerardovu "krv"!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 22.10.2018.
12:12
Izvor: Sportske.net

Nemci pronašli sjajan recept.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Borusija Dortmunda se nalazi na liderskoj poziciji Bundeslige posle odigranih osam kola, u zadnjoj utakmici razbili su Štutgart u gostima (4:0) a "Švabe" je načeo mladi Englez koji blista ove sezone u Nemačkoj Džejdon Sančo.

Mladog Engleza su kupili iz podmlatka Mančester Sitija prošle godine za osam miliona evra a sada se nakon odličnih partija njegova cena desetostruko uvećala.

Klub iz Dortmunda namerava da nastavi ovaj uspešan recept poslovanja, pa su sledeće mete mladići poput Fila Fodena takođe ’Građanin’, sedamnaestogodišnji Bobi Dankan iz Liverpula i igrač Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Mladi Dankan nastupa na poziciji napadača i trenutno je jedan od Engleza koji najviše obećava, legenda Kopa Stiven Džerard mu je ujak, pa se od njega dosta očekuje u dresu "Redsa" tako da teško da će otići sa Enfilda u skorije vreme.

Čelsijev Hadson-Odoi je mladić koji je dosta pokazao na pripremnim utakmica pred početak sezone i nema sumnje da će mu Sari pre ili kasnije dati minutažu, dok je Gvardiola za Fodena u par navrata izjavljivao kako je mladi Englez budućnost Sitija i da ne ide nigde.

Videćemo da li nemački gigant može da privoli nekog od klinaca u svoje redove, želja za većom minutažom i utakmice u Bundesligi može biti ponuda koja se ne odbija.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke