"Milioneri" zamenu za Pulišića pronašli u Premijer ligi

Autor: Nikola Miloradović
sreda 23.01.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz SAD će se po završetku sezone preseliti u Čelsi, a zamena bi mogla da mu stigne iz Engleske.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Kristijan Pulišić igra svoju poslednju sezonu u dresu Borusije Dortmund, Čelsi ga je otkupio početkom meseca, ali su ga "Plavci" ostavili na "Signal Iduna Parku" do kraja sezone.

Amerikanac je izgubio mesto u prvoj postavi "Milionera" zbog supertalentovanog Džejdona Sanča, ali uprava nemačkog kluba smatra da mladi Englez treba da ima kvalitetnu konkurenciju, pa tako spremaju i zamenu za Pulišića.

Kako prenosi "Sport Bild", ona bi mogla da stigne iz engleske prestonice, kako su "Milioneri" zainteresovani za krilo Kristal Palasa Vilfreda Zahu.

Reprezentativac iz Obale Slonovače igra sjajno u dresu "Orlova", odavno ga prati i Totenhem, a pomenuti nemački list prenosi i da su kontakti između dva kluba već uspostavljeni.

"Milioneri" su Zahu želeli i minulog leta, ali ih je Palas odbio cenom od 50 miliona evra, kasnije je bivši fudbaler Junajteda potpisao i novi ugovor sa klubom.

Ipak, Dortmund će na ime transfera Pulišića od Čelsija inkasirati oko 64 miliona evra, pa će svakako imati sredstva da pošalju ozbiljnu ponudu na "Selhrst" za usluge Vilfrida Zahe.

Osim Zahe, Borusija je zainteresovana i za bivšeg fudbalera Čelsija Torgana Azara, brata zvezde "Plavaca", koji blista u dresu Borusije Menhengladbah u Bundesligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 23.01.2019
13:38

Zaha ume da bude sebican a Dortmund igra timski sa dosta dodavanja. Dobar je igrac al ne verujem da bi se uklopio tamo.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.01.2019
13:15

Zaha je bolji od Pulisica i mislim da je mnogo podcijenjen igrac